PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2011 10:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AYO pisze:Ku pokrzepieniu serc :twisted:

http://kotburger.pl/27105/Kocham-cie

Ayo,
za ten demot ja tez Cie kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ps czy ja juz pisalam ze mam slabosc do strazakow???? :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lut 15, 2011 10:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Sol trzymaj się dziś!! :ok: :ok:
A z tym netem, co ci gadałam, to na razie straszna lipa wyszła. Póki co, zostaje po staremu, ok?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lut 15, 2011 10:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

villemo5 pisze:Sol trzymaj się dziś!! :ok: :ok:
A z tym netem, co ci gadałam, to na razie straszna lipa wyszła. Póki co, zostaje po staremu, ok?

ok.rozumiem ze dalej ta sama stawka i ta sama pojemnosc?
a jest wogole szansa na to zeby tak zrobic jak rozmawialysmy? np za jakis czas? to ja chetnie :D

ja sie musze z Toba jakos skontaktowac bo mam pare pytan odnosnie innych mozliwosci iPlusowych. ale to w wolnej chwili jak bedziesz miec czas a ja nie bede gonic po Slasku ;)

solangelica

Post » Wto lut 15, 2011 10:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Sol,

udanego występu!!
pokaż wszystkie swoje wdzięki!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto lut 15, 2011 10:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

http://codziennostki.blox.pl/2011/02/Tr ... wieku.html

padlam :ryk: :ryk: :ryk:

dolabra, dzieki :ok: :ryk:
juz ja im pokaze wdzieki :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :ok: :ryk: :ryk: :kotek:

solangelica

Post » Wto lut 15, 2011 11:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

witajcie czarowne czy już były zgłoszenia do lutowego głosowania? Bo nie wiem czy nie przeoczyłam :roll:
mam swoje kandydatki, więc jeżeli nie to proszę o info :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Wto lut 15, 2011 11:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

No właśnie chyba nie 8O Dawaj swoich kandydatów :ok:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Wto lut 15, 2011 12:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

a wszystkich potrzebujących trzymam mocno, co trzeba :ok: :ok: :ok: :ok: , bo jakiś wysyp potrzebujących dzisiaj.
Mam nadzieję, że Ptysiek już ma sie dobrze i jak na mój gust, to też troche za wcześnie to jedzenie.
Kośka po wczorajszych zastrzykach wysikała dawkę chyba na tydzień do przodu, bo bez przerwy w kuwecie kałuże :wink: ale to pewnie dobrze. Najadła sie urinary, nawet jej smakowało, a ona też pewnie moczopędna jest. Tylko, że kurcze w nocy rzygała i to sporo. Wywaliło z niej rozmokniętą , nie strawioną karmę. Urinary dosypałam jej do starej, która jadła dotychczas. Czy zmiana karmy może tak wpłynąć na kota? Nie mam innych pomysłów skąd ten rzyg :roll:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lut 15, 2011 12:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

no dobrze po długim przemyślenie chciałabym zgłosic dwie dziewczyny jaka jedna kandydaturę, do podziału po połowie :wink:

Avian i jej Działkowa Czarna Armia wątek tutaj viewtopic.php?f=1&t=83234
Avian ma pod opieka na działkach w poblizu swojego domku okolo 8 kotków - 7 chłopaków i 1 dzieczyna (jeszcze przed starylką), koteczki mieszkaja sobie w Altanie codziennie dostaja jedzonko, maja tam jak w raju - jednak jeden ma ostatnio problemy z łapką i wymaga specjalistycznej diagnozy, do tego dochodzi Silva która musi iśc na sterylkę, do tego wszystkiego ostatnio 13.02.2011 wlazł prawie pod koła Avian mały czarny Felek, którego teraz ma w domku viewtopic.php?f=1&t=124110 jego historia tutaj,. Dziewczyna ma u siebie 4 własne futra + 1 tymczas, który miał mieć domek, ale niestety wyszło inaczej, inne kotki które Avian przedstawia są w DT między innymi 3 łapka Ala jest u mnie. Avian jest osoba bardzo skromną która kocha futra i nie prosi o pomoc, jednak ostatnio wydatki troszkę ja przerosły, więc połowa kwoty byłabt dla niej.

Druga dziewczyna to jerzykówka i jej futra wątki tutaj viewtopic.php?f=1&t=112899
viewtopic.php?f=1&t=118756
viewtopic.php?f=1&t=121110 którego straciła
Jerzykówka nie zacząła dobrze tego roku straciła juz dwa futra i do tego wszystkiego jej dom jest zalewany przez wody gruntowe - masakra :evil: , jednak zawsze jezli tylko może jest na każdą prośbę wrażliwa i chętnie pomaga.

Tyle mogę napisać :oops:
Proszę Siostrę Prezes i pozostałe siostry o zaakceptowanie tej kandydatury :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Wto lut 15, 2011 12:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

To sa już dwie kandydatury :wink:

Do 20 dyskusja, po 20 głosowanie - wtedy się rozstrzygnie :wink:

Po połowie jest bez sensu - rozdrabnianie kasy mija się z celem moim zdaniem :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto lut 15, 2011 12:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jasdor pisze:a wszystkich potrzebujących trzymam mocno, co trzeba :ok: :ok: :ok: :ok: , bo jakiś wysyp potrzebujących dzisiaj.
Mam nadzieję, że Ptysiek już ma sie dobrze i jak na mój gust, to też troche za wcześnie to jedzenie.
Kośka po wczorajszych zastrzykach wysikała dawkę chyba na tydzień do przodu, bo bez przerwy w kuwecie kałuże :wink: ale to pewnie dobrze. Najadła sie urinary, nawet jej smakowało, a ona też pewnie moczopędna jest. Tylko, że kurcze w nocy rzygała i to sporo. Wywaliło z niej rozmokniętą , nie strawioną karmę. Urinary dosypałam jej do starej, która jadła dotychczas. Czy zmiana karmy może tak wpłynąć na kota? Nie mam innych pomysłów skąd ten rzyg :roll:

U mnie dawno temu rzygały po Purinie Urinary-pęczniała w żoładku i musiały zwracać. :wink:
Jak się nauczyły jeśc powoli,to pawie ustąpiły.
I znowu moje 3 grosze :wink:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto lut 15, 2011 13:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Czyli to mogło być po karmie. Moja pochłaniała RC urinary. Kiedys, jak dawałam purinę (normalną) to bardzo często wymiotowała właśnie po purinie. Od kiedy zaczęłam dawać RC - przestała. Ale wczoraj z takim apetytem pochłaniała nową karme, że to najpewniej brzuś nie dał rady przerobić. Trzy grosze zawsze mile widziane :wink:

jasdor

Post » Wto lut 15, 2011 13:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

może być po karmie..ale też często koty nerkowe wymiotują jak się podtrują mocznikiem.....
Niewiem , bo nie doczytałam...ale na mój gust warto zrobić badanie krwi w tym kierunku....
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto lut 15, 2011 13:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

No właśnie wetka mówiła o badaniu krwi i moczu, ale w późną wiosnę, żeby leki nie przekłamały wyników.

jasdor

Post » Wto lut 15, 2011 14:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Jeszcze 3 godziny i 40 minut i.... 2 tygodnie urlopu wypoczynkowego Obrazek

jasdor

[poprzednia][następna]