Miś, nikt nie kocha tak jak on, ktoś go... ['] do zobaczenia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 9:28 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Proszę Państwa szukających kota najlepszego na świecie: Miś jest najlepszy. Mądry, kochany, kochający i życzliwy człowiekowi.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 14, 2011 6:20 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Część Misiaczku!
Zobacz, proszę, taka dziewczynka mieszka u nas na kocią łapę i szuka domu (wiem, to wątek Misia, ale proszę zajrzeć i do naszego):
viewtopic.php?f=13&t=124127
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lut 15, 2011 9:53 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Pozdrowienia dla Misia :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto lut 15, 2011 11:58 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Dostaliśmy maila w sprawie Misia od „miłej pani”, która to napisała mi, że jestem sadystką, która znęca się nad kotem zakładając mu pieluchę, zamiast go uśpić, aby się nie męczył i jeszcze kilka równie "miłych" słów.
Zaprosiłam panią do nas do poznania Misia i zabrania go do weta na ostatni zastrzyk, aby miała możliwości ulżenia mu w cierpieniu. Nie odpisała.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto lut 15, 2011 12:21 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Trzeba było grzecznie spytać, czy jak sama będzie musiała nosić pieluszkę (a to nie jest niemożliwe), zdecyduje się na użycie strzykawki kończącej życie :evil: Możesz ją odesłać do mnie? Bardzo proszę, akurat mam mnóstwo argumentów.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto lut 15, 2011 22:13 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Iwcia ,to co by ta Pani powiedziała na mojego Barnabę który robi siku i kupę nie kontrolując tego i chodzi bez pieluchy.Kocham go nad życie własnie takiego.Oj mnie też możecie podesłać tą Panią.Myślę że takie osoby nie powinny wogóle wchodzić na miau.Pozdrawiam Ciebie i Misia

barnisia

Od: Śro sie 18, 2010 18:06

Post » Śro lut 16, 2011 8:56 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

no wiecie co :roll:
Ludzie są jednak nieobliczalni...

Misio, dla przekory znajdz domek i pokaż, że warto spędzić razem każdy dzień!

tamiss

Post » Śro lut 16, 2011 12:19 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Co za baba:|
Czyli tylko ludzie zasługują na drugą szansę? Na rehabilitację? Niby dlaczego?
I tak go męczysz pieluchą? To może jeszcze zakładanie kołnierza kotu też jest męczeniem, co tam, uśpijmy niech się nie męczy :x
Akurat koty to takie stworzenia, że od razu widać kiedy się poddają. I widać, kiedy walczą. A z Misia wojownik jest :1luvu:

Zrobiłaś taką wspaniałą rzecz dla Misia, a jeszcze Ci się za to obrywa :evil: :(

Nie przejmuj się takimi babsztylami... Sama najlepiej widzisz, że Misiu jest szczęśliwy i że to była dobra decyzja z jego leczeniem :ok:
Nieustannie mooocno trzymam kciuki za wspaniały nowy dom dla Misia, dom w którym nie zobaczą pieluchy a samego kochającego, wspaniałego kota - Misiaka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro lut 16, 2011 16:34 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Niewykluczone, że dla tej pani ludzie też nie zasługują na rehabilitację i opiekę. Tylko ona zasługuje.
Misiu, nie smuć się, Ty jesteś najwartościowszą osobą na świecie :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw lut 17, 2011 10:51 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Z okazji Dnia Kota!

Wszystkim ogoniastym życzę długiego, szczęśliwego zdrowego życia!!!!

Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Czw lut 17, 2011 17:27 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Obrazek

Kocia Banda Demolek życzy Kochanemu Misiowi cudownego domku, w którym będzie się grzał w ciepełku miłości swoich Dużych :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lut 19, 2011 10:47 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Kochany Misiu nie przejmuj się są ludzie i głupie ludziska ,a ty zasługujesz na wspaniały domek i jesteś w gronie wielkich szczęściarzy już masz Dużą która walczy o ciebie jak lwica.My trzymamy kciuki i całujemy w piękne klapnięte uszko.

ziuta1

Od: Śro paź 27, 2010 10:09

Post » Sob lut 19, 2011 14:31 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Widzisz, Misiu, ilu dużych Cię kocha? :1luvu: Na pewno ten jedyny duży też pokocha, tylko jeszcze o tym nie wie
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob lut 19, 2011 19:42 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

Dla Misia :ok: :ok:

tamiss

Post » Pon lut 21, 2011 0:39 Re: Miś, nikt nie kocha tak jak on, czy jego ktoś pokocha?

kciuki za Misia, to bardzo fajny kot :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]