Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Zastanawiałam się nad tym od pewnego czasu. I chyba dorosłam do tej decyzji.
Oferuję weekendowe przejazdy pociągami tam, gdzie mogę z Warszawy pojechać i wrócić jednego dnia. Za cenę biletów - jestem studentką, więc nie powinno być tak źle
Czasem pewnie i w tygodniu bym mogła, bo np wtorki czy czwartki miewam wolne.
Ogólnie zależy to od tego, czy jestem zdrowa i czy mam czas wolny. Natomiast wszystko pozostaje kwestią dogadania się. Najpewniej zacząć mogę od przyszłego weekendu, bo w ten jeszcze nie domagam zdrowotnie.
Z całą pewnością w moim zasięgu jest Białystok, Kraków, Poznań, Łódź, Częstochowa i co tam jeszcze sobie człowiek wymyśli, gdzie mogę pojechać i wrócić.
Wisienki pisze:aktualizuję ofertę transportu jeżdżę pociągiem średnio 1 w miesiącu na trasie
Warszawa - Łódź - Warszawa
oraz średnio 1 na 2 miesiące
Warszawa - Myszków - Warszawa
halbina pisze:W piątek o świcie jadę pociągiem na szkolenie do Warszawy, wysiadam w Warszawie Centralnej, ktoś kota musiałby przejąć najpóźniej ok. 12.00...
Liwia_ pisze:Koteczkę zgodziła się przyjąć na dt iwcia- norweżka czeka teraz tylko na transport do Łodzi. Będzie jednak bardzo potrzebna pomoc w sfinansowaniu zabiegów i leczenia.
Tak wygląda kicia :
Bardzo serdecznie proszę o pomoc dla niej - będę wdzięczna za każdą złotówkę.
Koteczka szuka też transportu ze Śląska do Łodzi - jeżeli ktoś mógłby pomóc w podwiezieniu kici, albo znałby osobę, która by się tego podjęła - bardzo proszę o pomoc.
slapcio pisze:Ja jadę na 90% autem w najbliższą niedzielę (20.02) na trasie Katowice-Warszawa. Tyle że w Wawce będę wieczorem. A może ktos z Łodzi przejąłby kotkę w trasie - najbliżej Łodzi (ok 50-60 km) na trasie jest Rawa Mazowiecka
Dzięki, Halbino, ale na razie nie mam żadnej oferty przetrzymania kotki w Warszawie i nie dałabym rady jej podrzucić o świcie - nie mam na razie czymhalbina pisze:W piątek o świcie jadę pociągiem na szkolenie do Warszawy, wysiadam w Warszawie Centralnej, ktoś kota musiałby przejąć najpóźniej ok. 12.00...
Napiszę zaraz do iwci, ale chyba nie wchodzi w grę odbiór poza Łodzią, w Warszawie nie mamy póki co nikogo do przetrzymania kicislapcio pisze:Ja jadę na 90% autem w najbliższą niedzielę (20.02) na trasie Katowice-Warszawa. Tyle że w Wawce będę wieczorem. A może ktos z Łodzi przejąłby kotkę w trasie - najbliżej Łodzi (ok 50-60 km) na trasie jest Rawa Mazowiecka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], masseur i 64 gości