Ruvil pisze:Nie ma co ukrywać - to Akademikus.
Hm... to trochę dziwne, bo Akademikus ma również w pokojach linoleum, lub panele

http://meteor.turystyka.pl/akademikus,m ... .html#foto
Jak widać - każda wymówka jest dobra

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ruvil pisze:Nie ma co ukrywać - to Akademikus.
Ruvil pisze:W trakcie poszukiwań noclegu w Mysłowicach, wymieniłam kilka ciekawych emaili z jednym z hoteli.
Dowiedziałam się bowiem, że oczywiście mogę przebywa z kotem jednak ma on być w kaltce.... Zaciekawiona i zdziwiona o co chodzi z tą "klatką" pociągnęłam temat dalej. Otrzymałam taką odpowiedź:
"...kolejny klient, mający uczulenie na sierść, rozchoruje się. Jak się Pani zapewne domyśla takie odkażanie pokoju sprawia, iż jest on wyłączony z użytku przez co najmniej dwa dni a także generuje dodatkowe, wysokie koszty..."
Co Wy na to?
where pisze:Ruvil pisze:W trakcie poszukiwań noclegu w Mysłowicach, wymieniłam kilka ciekawych emaili z jednym z hoteli.
Dowiedziałam się bowiem, że oczywiście mogę przebywa z kotem jednak ma on być w kaltce.... Zaciekawiona i zdziwiona o co chodzi z tą "klatką" pociągnęłam temat dalej. Otrzymałam taką odpowiedź:
"...kolejny klient, mający uczulenie na sierść, rozchoruje się. Jak się Pani zapewne domyśla takie odkażanie pokoju sprawia, iż jest on wyłączony z użytku przez co najmniej dwa dni a także generuje dodatkowe, wysokie koszty..."
Co Wy na to?
Rozumiem, że taką samą uwagę przykładają do przygotowania pokojów dla gości uczulonych na roztocza i grzyby?
Pozdrawiam,
Robert
OloK. pisze:where pisze:Ruvil pisze:W trakcie poszukiwań noclegu w Mysłowicach, wymieniłam kilka ciekawych emaili z jednym z hoteli.
Co Wy na to?
Rozumiem, że taką samą uwagę przykładają do przygotowania pokojów dla gości uczulonych na roztocza i grzyby?
Pozdrawiam,
Robert
Pokoje dla takich gości zapewne traktują uprzednio miotaczem ognia
DoBo pisze:Mam pytanie: czy ktoś z Warszawy będzie na wystawie i mógłby wziąć ode mnie do Warszawy małą przesyłkę ?
MariaD pisze:DoBo pisze:Mam pytanie: czy ktoś z Warszawy będzie na wystawie i mógłby wziąć ode mnie do Warszawy małą przesyłkę ?
Z Warszawy jest cała grupa organizatorów: Mysza, agal, Atka. Będzie też Kocurro i ewkaa - też z Warszawy.
DoBo pisze:Mam pytanie: czy ktoś z Warszawy będzie na wystawie i mógłby wziąć ode mnie do Warszawy małą przesyłkę ?
MariaD pisze:DoBo pisze:Mam pytanie: czy ktoś z Warszawy będzie na wystawie i mógłby wziąć ode mnie do Warszawy małą przesyłkę ?
Z Warszawy jest cała grupa organizatorów: Mysza, agal, Atka. Będzie też Kocurro i ewkaa - też z Warszawy.
where pisze:Emilia jedzie.
Ruvil pisze:where pisze:Emilia jedzie.
Ale chyba nie będzie nocować w Akademikusie?![]()
.
Mang-usta pisze:No to jakie i ile tych siersciuchow bedzie?Czy ktos juz podliczyl staty? Moze podrzucic kalkuratorek, ladny, naukowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości