nie, ale w styczniu weterynarz powiedział,że jeszcze trochę jest młoda (ona jest teoretycznie z sierpnia) i żeby miała 6 miesięcy - to już można ją ciąć czyli na początku marca
Patmol pisze:nie, ale w styczniu weterynarz powiedział,że jeszcze trochę jest młoda (ona jest teoretycznie z sierpnia) i żeby miała 6 miesięcy - to już można ją ciąć czyli na początku marca
Ruda ma cudowny wyraz pysiolka, jakby się przez cały czas uśmiechała
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Spędziłam uroczy Walentynkowy wieczór w poczekalni u weterynarza.
Wet dał Caillou zastrzyk z antybiotykiem i pooglądał dokładnie. I powiedział, że bardzo ładnie się zaschło i ładnie się goi. W środę mam przyjść jeszcze raz na zastrzyk.
Jak coś jem, co Caillou też by chciała, to wchodzi mi na ramiona, wtula się w szyję i mruczy do ucha. Bardzo to jest śmieszne i strasznie niewygodne, bo trudno ją zdjąć.