POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 14:08 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

AGATKO U MNIE TEŻ ZDARZAŁY SIĘ KUPKI ZAKOŃCZONE KREWKĄ JEŚLI JEST ŚWIEŻA TO NIE JEST ŹLE TO SIĘ ZDARZA NARAZIE NIE PANIKUJ AZOREK MOŻE SCHUDŁ BO SIĘ POZBYŁ ROBAKÓWA O TE BAZARKI TO JA CIĘ NAPRAWDĘ ZABIJĘ I ZA TE OBLAANE EGZAMINY I NAWET WIEM GDZIE JEST PRZYCZYNA I POWIEM BO JUŻ WCZEŚNIEJ MIAŁAM CI NAGADAĆ CI Z TEGO POWODU(MOIM ZDANIEM ZA DUŻO CZASU ZAJMUJE CI INTERNET ZARYWASZ NOCE Z TEGO POWODU MUSISZ OGRANICZYĆ INTERNET DO GODZINY DZIENNIE I ZREZYGNOWAĆ Z WIĘKSZOSCI WĄTKÓW I FORÓW I INNYCH KONTAKTÓW I NIE ZAPRZECZAJ BO WIESZ DOSKONALE,ŻE MAM RACJĘ)
PRZEPRASZAM ZA DUŻE LITERY ALE TO WINA MOJEGO KOMPA
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Wto lut 15, 2011 0:24 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Jakie inne kontakty, jakie cokolwiek? Naprawdę mam dzis okropny podly nastroj. Nie bede uzewnetrzniac sie, chociaż to jedyne miejsce, gdzie ktokolwiek mnie slucha..
najszczesliwsza

Post » Wto lut 15, 2011 0:26 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Popieram iwonac Agatko forum ogranicz do tego watku, przynajmniej na razie az sytacja sie unormuje Szkola, egzaminy, dziecko, chore koty to az nadto. Z dugiej strony gdybys jeszcze pracowala to juz tym bardziej bys nie miala czasu. Owszem kasa wazna ale inne rzeczy w tym zdrowie wazniejsze. Z kasa powalczymy i pomozemy. Prawda???? Pomoga wszyscy? Proponuje od rozeslania linku do tego watku na inne to szybciej trafi tu ktos kto pomoze.
magdajedral

Post » Wto lut 15, 2011 22:52 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

A czy Buba ma Allegro?? O Melę było dużo tel. właśnie z Allegro,a może i fb by się przydało dla Buby,czas najwyższy aby dziewczyna poszła na swoje :ok: :wink:
Anna Kubica

Post » Śro lut 16, 2011 8:14 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

No i wczoraj nie dotarłam do weterynarza, utknęłam w szkole do 17.30 a TŻ z synkiem w pracy u jego siostry...

Dziś Azor jedzie do weta, prababcia dała kasę na studia moje (znaczy nawet mniej niż 1/10 kwoty mi potrzebnej, ale na wizytę powinno wystarczyć...

a ja dziś balansuję między zaliczeniem poprawkowym z filozofii a organizacją wizyty u weta...
najszczesliwsza

Post » Śro lut 16, 2011 20:23 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

trzymam za powodzenie wszystkich zamierzeń :ok:
a te kontakty to mi chodziło właśnie o internet tylko nie umiem się wysłowić-komp godzinka najwyżej dziennie w sumie(każde zerknięcie się liczy na monitor się liczy)

iwonac

Post » Śro lut 16, 2011 21:38 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Wiem że Agata zaliczyła filozofię - gratulacje. Niestety wiem też że z kotami nie najlepiej - wszystkie mają świerzba. Nie wiem co z Azorem.....
Jedno jest pewne trzeba dziewczynę wesprzeć finansowo. Nie da rady sama, pracuje tylko jej TŻ a małe dziecko to duże wydatki. Do tego tymczasy........ ja obiecałam że po pensji coś wyślę, podzielę się też karmą którą kupiłam dla swoim rezydentów i tymczasów, a że tymczaski znalazły DS to mogę część oddać.
Wiem jak trudno się prosi o kasę dlatego ja robię to w jej imieniu. Proszę pomóżmy Agacie w leczeniu futrzaków, sama nie da rady a naprawdę dużo dla nich robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magdajedral

Post » Sob lut 19, 2011 1:12 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Gratulacje egzaminu. jej skąd one tego świerzba złapały pech jakiś. Wiem ,że u Agatki krucho z kasą ja mogę tylko podzielić się wpływami z bazarków kiedy je zrobi bo sama jestem na minusie a mam na utrzymaniu obecnie 24 kotki i kilka dokarmianych od roku tylko na pracy dorywczej teraz będę próbować coś samodzielnie ale wszystko na kredyt :roll:

iwonac

Post » Sob lut 19, 2011 2:27 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Anna Kubica pisze:A czy Buba ma Allegro?? O Melę było dużo tel. właśnie z Allegro,a może i fb by się przydało dla Buby,czas najwyższy aby dziewczyna poszła na swoje :ok: :wink:

FB Buba ma.
Allegro nie (a przynajmniej nie z mojej ręki), bo niestety jako ostatnia osoba na tym świecie, która nie posiada konta w banku - nie mam też konta na allegro.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 24, 2011 11:03 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

KTO POMOŻE NAJSZCZESLIWSZEJ????? KTO??????????????
magdajedral

Post » Wto mar 01, 2011 0:50 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Trzymam mocno aby się udało :ok:
magdajedral

Post » Wto mar 01, 2011 1:00 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Buba jak na zawołanie....
Wczoraj TŻ mówi, że Buba ma czas w DT u nas do końca marca i, że nie powinno jej tu być już od dawna, że nas nie stać.
Wiem, że nie stać... Bubę za to stać na dużo, akurat teraz!!!

Ma w pysku stan zapalny dziąsła w "jedynkach" dolnych (te z przodu malutkie ząbeczki), dziąsła krwawią, skubana przylazła na TŻa i ziewnęła...
Słabo mi, czwartek dopiero mogę ją zabrać do weta, za plecami TŻa, bo... bo nie mam na jedzenie, na rachunki, TŻ nie śpi po nocach, ja chora jestem...

Jadę do weta w czwartek na krechę, już nie będę zadawała nikomu głupich pytań jak to zrobić, by wet na krechę kotu pomógł, jadę i musi pomóc...
najszczesliwsza

Post » Wto mar 01, 2011 1:23 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Bazarek :?:

iwonac

Post » Czw mar 03, 2011 20:43 Re: POMOCY!! Azor chory, Kita sika a ja nie powinnam ich mieć!!!

Bazarek jest...

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124916

Iwona podaj maila na PW to Ci te zdjęcia wyślę.
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]