Cztery ślepaczki [i] [i] [i] [i] proszę o zamknięcie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 20:23 Re: Cztery ślepaczki [i] [i] [i] [i] proszę o zamknięcie

['] ['] ['] [']
Ja to się czasem zastanawiam,czy oni,tam po drugiej stronie,czasem rozmawiają.Bo jeśli tak,to wyobrażam sobie,ze czasem trwają tam całkiem zażarte kłótnie,między tymi,którzy w chorobie,bólu bali się wytknąć nosy z piwnic,krzaków a tymi którym się poszczęściło i spotkali Człowieka,choćby na krótko.
Ci którzy odeszli w swoich kryjówkach,mówią o tym,że życie to ból,strach,głód i zimno.A Ci drudzy zaprzeczają i opowiadają o miękkich kocykach,o ciepłych rękach,o tym co się czuje kiedy Człowiek przytula,o tym jak pachnie kocie jedzenie i o tym jak to jest przechodzić na drugą stronę w poczuciu bezpieczeństwa i miłości.
Czasem się kłócą,bo bywa że jakiś niedowiarek nie wierzy.Wtedy Ci drudzy,znów opowiadają,o tych kocykach,myciu oczek,głaskaniu i o tym Człowieku który pokazał im to wszystko.
O Tobie tam teraz mówią AnielkaG.
Legnica

Post » Pon lut 14, 2011 23:24 Re: Cztery ślepaczki [i] [i] [i] [i] proszę o zamknięcie

Bożę jak strasznie się spłakałam :cry: :cry: :cry: takie maleństwa :cry: to nie sprawiedliwe :cry: dobrze że choć przez chwilę miały ciepły i pełen miłości i oddania dom :cry: :cry:

Śpijcie spokojnie Maleństwa
Kaj
Kokosz
Kajko
Gerda
Byłyście cudownymi kociakami :cry: :cry:

sziba

Od: Czw gru 30, 2010 22:09

Post » Pon lut 14, 2011 23:58 Re: Cztery ślepaczki z budowy, Kaj [i] Kokosz [i] Kajko [i]

Siedzę i ryczę... Nie tak miało być!!! To okrutne... okrutne i niesprawiedliwe....

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lut 15, 2011 0:15 Re: Cztery ślepaczki [i] [i] [i] [i] proszę o zamknięcie

Chciałam napisać odkąd przeczytałam, że umarł Kajko :placz: , ale po prostu zabrakło mi słów... Wbrew wszystkiemu miałam nadzieję, że Gerda z tego wyjdzie... Malutka koteczka, która widziała sercem... :placz: :crying:
Kaj, Kokosz, Kajko, Gerda [*][*][*][*]
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

[poprzednia]