[Białystok10]polany kwasem,poraniony :( s.95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 11:47 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

AFN łeb w łeb z Koterią :?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon lut 14, 2011 14:09 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

dzis rano na ulicy 27 lipca w okolicy sklepu euro-sam znalazlem blakajaca sie i wyglodniala kotke, kotka widac ze jest domowa, lasi sie, jest czysta, pod palcami czuc kregoslup i zeberka,je jak oszalala wszystko co dam, teraz grzeje sie na kaloryferze, wg mnie albo sie zgubila albo ktos wyrzucil.
na razie jest u mnie, zrobie ogloszenia i powiesze w tym sklepie, jak sie nikt nie znajdzie to trzeba bedzie wystawic do adopcji, chyba ze komus z was sie spodoba... :D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowano Pon lut 14, 2011 23:36 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczające 640x640px zamieniłam na miniaturki. Proszę stosować się do regulaminowych ograniczeń.
Obrazek

Coma

Od: Wto mar 01, 2005 15:54

Post » Pon lut 14, 2011 15:32 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Marzenko, czy ta kota gdzieś się jeszcze dożywia? Bo jakby była głodna od dwóch dni.... Kot nie jest głupi, przy takich temperaturach MUSI jeść. A mając do wyboru głód i wejście do klatki... Jeśli by się gdzieś dożywiłała to może da się nawiązać kontakt z tą osobą żeby jej nie karmiła w przeddzień łapania
Poza tym może szmatka z walerianką? poza tym, że wszystkie kocury oszaleją z miłości może i jej się udzieli romantyczny nastrój 8)
Coma - piękne fotki :D Jeśli właściciel się nie znajdzie to podsyłaj śmiało, z opisem jak się kota zachowuje. A co do fotek - może miałbyś ochotę czasem cyknąć zdjęcia jakimś naszym kiciom? Cierpimy na chroniczny deficyt fotografów :( Plinka ma sesję, Krzyś podjął pracę w Bielsku i codziennie dojeżdża więc z czasem krucho. Gagga daleko :( Teraz to pół biedy, ale latem kiedy jest kilka sesji tygodniowo w różnych miejscach nie damy rady. Zwłaszcza, że od maja ja będę miała poważne problemy z poruszaniem po mieście

lusesita pisze:wiem, że będzie śliczna, bo będzie i koniec :mrgreen:
ale jakbyście usłyszały te jej charczenie... serce pęka. od wczoraj robimy Kidzie inhalacje, żeby choc trochę jej ulżyć...
na zdjęciu tego nie widać, ale jej prawe oczko jest w fatalnym stanie :( prawdopodobnie doszło do uszkodzenia rogówki i tęczówka jej wycieka :( na razie leczymy stan zapalny, a potem się okaże... jeśli przypuszczenia weta okażą się słuszne, Kidę czeka amputacja oczka... :(

Oj, noł :( A te oczki dadzą się otworzyć? Bo jeśli tak i je widać to może jakoś...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon lut 14, 2011 16:05 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Od trzech dni nie przychodzą na kolację rudasek i dwie siostry.Ich jedzonko zjada pies, który akurat o tej porze jest wypuszczany luzem bez kagańca.Zgłosiłyśmy to staży miejskiej oczywiście z małym niewinnym kłamstewkiem.
Sianko w domkach nie jest ubite, czyli, że tam nie nocują ....i znowu nasze nerwy w strzępach..
Obrazek

No może się uda.

Ewa Speichler

Od: Śro mar 04, 2009 18:29

Post » Pon lut 14, 2011 16:20 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

aga&2 pisze:Coma - piękne fotki :D Jeśli właściciel się nie znajdzie to podsyłaj śmiało, z opisem jak się kota zachowuje. A co do fotek - może miałbyś ochotę czasem cyknąć zdjęcia jakimś naszym kiciom? Cierpimy na chroniczny deficyt fotografów :( Plinka ma sesję, Krzyś podjął pracę w Bielsku i codziennie dojeżdża więc z czasem krucho. Gagga daleko :( Teraz to pół biedy, ale latem kiedy jest kilka sesji tygodniowo w różnych miejscach nie damy rady. Zwłaszcza, że od maja ja będę miała poważne problemy z poruszaniem po mieście

ok, w miare mozliwosci postaram sie pomoc, na maila kotkowa wyslalem ci zdjecia do wstawienia w znalezionych
Obrazek

Coma

Od: Wto mar 01, 2005 15:54

Post » Pon lut 14, 2011 16:39 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

aga&2 pisze:
lusesita pisze:wiem, że będzie śliczna, bo będzie i koniec :mrgreen:
ale jakbyście usłyszały te jej charczenie... serce pęka. od wczoraj robimy Kidzie inhalacje, żeby choc trochę jej ulżyć...
na zdjęciu tego nie widać, ale jej prawe oczko jest w fatalnym stanie :( prawdopodobnie doszło do uszkodzenia rogówki i tęczówka jej wycieka :( na razie leczymy stan zapalny, a potem się okaże... jeśli przypuszczenia weta okażą się słuszne, Kidę czeka amputacja oczka... :(

Oj, noł :( A te oczki dadzą się otworzyć? Bo jeśli tak i je widać to może jakoś...

jedno lepiej otwiera, drugie trochę gorzej... i na tym gorszym widać, że jest nie halo :? a skoro ja, laik weterynaryjny, to widzę, to jest nie halo. poczekamy, zobaczymy.
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon lut 14, 2011 17:18 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Po Mikołajka 4 osoby w kolejce :roll: Aga, mówię Ci domów tych kotów w hurtowni, bo coś mamy słabe wyposażenie na półkach...
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon lut 14, 2011 17:23 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Luspa pisze:Po Mikołajka 4 osoby w kolejce :roll: Aga, mówię Ci domów tych kotów w hurtowni, bo coś mamy słabe wyposażenie na półkach...

Dobra dobra - niech najpierw sprzedamy to co mamy :) A mamy 30 sztuk prawie... Wiec wszystkim którzy chcą "malutkiego rozkosznego" proponuję proponować "większego rozkosznego" - np Myszka, Groszka lub Pomarańczki lub nawet "dużego rozkosznego" - Gosieńkę, Zuzię itp. Długo już czekają... Jak kto dzwoni po malucha zawsze można powiedzieć, że z dziećmi to same problemy. A z dużymi - spokojniejsze, ustatkowane, same zalety 8)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Pon lut 14, 2011 19:31 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

W pierwszej kolejności proszę sprzedać moje dwie bojaźliwie.Bo albo one mnie,albo ja je....
Żebyście wiedziały jakich ja metod używam 8) Lepiej nie będę opisywała,bo tu różni ludzie inwigilują :wink:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pon lut 14, 2011 19:40 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

dorotak97 pisze:W pierwszej kolejności proszę sprzedać moje dwie bojaźliwie.Bo albo one mnie,albo ja je....
Żebyście wiedziały jakich ja metod używam 8) Lepiej nie będę opisywała,bo tu różni ludzie inwigilują :wink:

No i teraz dopiero ci co INWIGILUJĄ będą mieli pole do popisu dla wyobraźni 8)
Obrazek 

aga&2

Post » Pon lut 14, 2011 19:51 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Ale ja to robię da dobra kotków :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pon lut 14, 2011 19:58 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Aga&2 - mój Rudasek jest przeuroczy, w rzeczywistości wygląda o niebo ładniej niz na zdjęciach, marny fotograf
ze mnie :( . W domu czuje się gospodarzem, zepchnął kochaną Gosieńkę na plan dalszy. Nie ma między nimi miłości. Biedna Gosieńka znalazła miejsce w .... pawlaczu, gdzie wchodzi po drabince. W związku z tym, proszę bardzo o reklamę Rudaska, zwłaszcza, że naprawdę jest fajnym kotkiem.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Pon lut 14, 2011 20:02 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Coma - idąc za ciosem... Może masz ochotę cyknąć rudaska Małgorzaty J (skoro dokonała już takiej samokrytyki :) ? Przy okazji Gosieńkę? Oba kotttffory dość długo czekają...
Obrazek 

aga&2

Post » Pon lut 14, 2011 21:41 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Alleluja, Chrapek wziął antybiotyk, czuje się już lepiej. Może obędzie się na razie bez łapania..
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pon lut 14, 2011 22:07 Re: [Białystok10] Mamy persika :)

Agata,
mogę porobić jak wrócę do Bstoku jakieś fotki. Nabyłam fotograficzne cudo, więc może akurat się przydam ?

pchelka

Od: Pt gru 25, 2009 1:47

[poprzednia][następna]