Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 12, 2011 20:39 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

a Świrek, to mały rozbójniczek :twisted: i dobrze, przynajmniej jest wesoło :ryk:

Wiolaww

Od: Nie gru 12, 2010 16:55

Post » Nie lut 13, 2011 11:14 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cielak cudny!

A dziś mija dokładnie rok, jak Korek (wówczas jeszcze Lolek) przybył do nas na dt. I proszę, jak mu się później fartnęło!
Cammi :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie lut 13, 2011 11:44 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Kamilka, nie chcesz cudnej persiczki?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie lut 13, 2011 12:01 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

mjs pisze:Kamilka, nie chcesz cudnej persiczki?

pewnie, że chcę - tylko nieciachniętą - maluchy odchowam i znajdę im fajne domki - znaczy się sprzedam do fajnych domków a kasę na AFN przeleję

przyjadę po nią w piąteczek - ok?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie lut 13, 2011 14:52 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

nie ma już zamrozka na chwastach

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Cammi

Post » Nie lut 13, 2011 15:06 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Nie mogłam się powstrymać - dwa w jednym zima wiosna

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cammi

Post » Nie lut 13, 2011 15:33 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:
mjs pisze:Kamilka, nie chcesz cudnej persiczki?

pewnie, że chcę - tylko nieciachniętą - maluchy odchowam i znajdę im fajne domki - znaczy się sprzedam do fajnych domków a kasę na AFN przeleję

przyjadę po nią w piąteczek - ok?

Ok, planowaliśmy na jutro sterylkę, ale w takim razie wstrzymamy się :wink:
Obrazek

mjs

Post » Nie lut 13, 2011 15:34 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:Nie mogłam się powstrymać - dwa w jednym zima wiosna

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Piękne chwasty!
Obrazek

mjs

Post » Pon lut 14, 2011 19:28 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

... nie wolno mi nie wolno mi...
Ostatnio edytowano Pon lut 14, 2011 23:29 przez Cammi, łącznie edytowano 1 raz

Cammi

Post » Pon lut 14, 2011 20:08 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Ja już zagłosowałam.
Obrazek

mjs

Post » Pon lut 14, 2011 20:11 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

mjs pisze:Ja już zagłosowałam.

ja też
ale może jeszcze ktoś kto tu bywa nie głosował
nadzieja zawsze jest, prawda?
Jak tam Fibi?

Cammi

Post » Pon lut 14, 2011 20:29 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:
mjs pisze:Ja już zagłosowałam.

ja też
ale może jeszcze ktoś kto tu bywa nie głosował
nadzieja zawsze jest, prawda?
Jak tam Fibi?

Zniosła całkiem dobrze sterylkę. Nóżki jej się kiwają jeszcze, ale Pani Marta dobrze się o nią zatroszczy. Mała wzbudziła zachwyt wszystkich, bo pomimo braku profilu :wink: jest przecudna :1luvu:
W sobotę jedziemy z anną09 na wizytę przedadopcyjną. Domek znajomy, mam nadzieję, że przejdzie przez sito pytań :roll:
4 maluchy były :(
Obrazek

mjs

Post » Pon lut 14, 2011 20:52 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

bałam się zapytać czy były
a nie mogłaś skłamać, że nie było?
jakie to chore wszystko - dobrze, że to było tak wcześnie
a tam jest jeszcze parka persów, kotka też kotna, żesz
skoro wyjeżdża to mógłby oddać, ale to są persy więc zarobić na nich jeszcze można wrrr

a z lokalnych wieści ....
FUKS UGRYZŁ MNIE!!! Pazurki chciałam obciąć. Kroplówki i igła może być ale wara od łapek. Po czym dał się grzecznie zanieść do kuwety. Kocham tego szkodnika :1luvu: jedna plama mniej do ścierania.
Chyba dywan wystawię na bazarku :-) Odczyszczę i odpisuję i wystawię. Bo przy jego kondycji długo nie będzie miało sensu go używać.

Basi udało mi się obciąć jedną łapeczkę.

A teraz mam pytanko do Joli i Anity. Jak obcinałyście pazurki Korkowi? Tylko nie mówcie, że u veta... Coś mi się wydaje, że doczeka się chłopak menicure dopiero przy okazji szczepień. Coś mu słabo wychodzi ścieranie ich na drapaku.

A co do szczepień. Szczepić go przeciwko białaczce czy nie szczepić?

Cammi

Post » Pon lut 14, 2011 21:09 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

Cammi pisze:bałam się zapytać czy były
a nie mogłaś skłamać, że nie było?
jakie to chore wszystko - dobrze, że to było tak wcześnie
a tam jest jeszcze parka persów, kotka też kotna, żesz
skoro wyjeżdża to mógłby oddać, ale to są persy więc zarobić na nich jeszcze można wrrr

a z lokalnych wieści ....
FUKS UGRYZŁ MNIE!!! Pazurki chciałam obciąć. Kroplówki i igła może być ale wara od łapek. Po czym dał się grzecznie zanieść do kuwety. Kocham tego szkodnika :1luvu: jedna plama mniej do ścierania.
Chyba dywan wystawię na bazarku :-) Odczyszczę i odpisuję i wystawię. Bo przy jego kondycji długo nie będzie miało sensu go używać.

Basi udało mi się obciąć jedną łapeczkę.

A teraz mam pytanko do Joli i Anity. Jak obcinałyście pazurki Korkowi? Tylko nie mówcie, że u veta... Coś mi się wydaje, że doczeka się chłopak menicure dopiero przy okazji szczepień. Coś mu słabo wychodzi ścieranie ich na drapaku.

A co do szczepień. Szczepić go przeciwko białaczce czy nie szczepić?

Miałaś zamiar obciąć 4 ? :ryk:

Mam wyrzuty z powodu tych maluchów..., nie tak powinno być.... :(
Obrazek

mjs

Post » Pon lut 14, 2011 21:15 Re: Banda niesfornych staruszków, psy, koty, koń i reszta świata

mjs pisze:
Mam wyrzuty z powodu tych maluchów..., nie tak powinno być.... :(

to może za jeszcze jedną kotkę się weźmiesz
taniej - to będzie łatwiej

http://allegro.pl/pers-peska-perskie-przepiekna-kocica-zobacz-i1452109115.html

A skoro masz wyrzuty sumienia - to może ja bym Cielaka ze zdjęcia kilka postów wcześniej przywiozła Tobie to by Cię mniej dręczyły?

Cammi

[poprzednia][następna]