Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 14, 2011 15:42 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].
Gdyby ktoś wysłał mi teraz na pw wolontariatu numery kotów z PA tych nowych, też bym dorzuciła.

Szalony Kot ;)

wolontariat-Paluch

Od: Pon gru 27, 2010 15:18

Post » Pon lut 14, 2011 15:47 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

jamkasica pisze:Madziu, ta Pani bardzo chciała tylko nie mogła wziąć chorej kotki ze względu na liche zdrowie rezydenta.. :( Wylała morze łez nad Dziuńką, a w efekcie tej sytuacji wzięła tymczaskę od Anielki :ok:

No chyba że tak - to ewentualnie moge Jej wybaczyć.
Paskudna dziś jestem. Paskudny dzień dzisiaj dla mnie.
Nie gniewajta się :oops:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon lut 14, 2011 15:54 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

wolontariat-Paluch pisze:Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].
Gdyby ktoś wysłał mi teraz na pw wolontariatu numery kotów z PA tych nowych, też bym dorzuciła.

Szalony Kot ;)

Nie to nie, poszłam sobie :mrgreen:
Uznałam, że dane o pójściu Złośnicy są rzetelne i też ją przeniosłam, a co.
Sukcesów potrzebujemy, trzeba się podnieść.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 14, 2011 16:49 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Blue sama pije i je suche. I zrobiła pierwszy raz wielką kupę z żywymi robalami :mrgreen: to chyba wraca do świata żywych. Mniej cuchnie. I jakby pyszczek mniej spuchnięty. Czekamy na posiew.

a w efekcie tej sytuacji wzięła tymczaskę od Anielki

a ja zabrałam Rebekę [i], Rudzia [i] i Blusię
dziewczynym ja znikam z Forum na jakiś czas, nie daję już rady z tym wszystkim, muszę ogarnąć koty które już mam

w razie pilnych spraw proszę o PW
Ostatnio edytowano Pon lut 14, 2011 17:20 przez AnielkaG, łącznie edytowano 1 raz
AnielkaG

Post » Pon lut 14, 2011 17:20 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

wolontariat-Paluch pisze:Zaktualizowałam posty, przeniosłam Hermesa, te co poszły z PA, koty w domach i za TM ['].

Szalony Kot ;)

W tych za TM nie umieściłaś moich 100nieszczęść :cry:

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Pon lut 14, 2011 17:23 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Ozymandias pisze:

Szalony Kot ;)

Bo pod numerem 522 mieści się kotka :/

Szalony Kot

Post » Pon lut 14, 2011 18:06 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Szalony Kot pisze:
Ozymandias pisze:

Szalony Kot ;)

Bo pod numerem 522 mieści się kotka :/

552/10

Ozymandias

Od: Pon maja 18, 2009 8:41

Post » Pon lut 14, 2011 18:21 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Ozymandias pisze:

Szalony Kot ;)

Już jest.

Dorzuciłam też zdjęcia burych szkieletów i małej Lu...

Szalony Kot

Post » Pon lut 14, 2011 18:28 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

magaaaa pisze:
Wielbłądzio pisze::cry: :cry: :cry:

PS. Moja Dziuńka ma się świetnie. Wygląda nadal jak wychudzony, mały Wytrzeszcz :mrgreen: , ale katar wyleczony, je za kilka kotów, nałogowo wskakuje mi na kolana i ugniata... W środę chyba pojedziemy zbadać krew (chyba - o ile nie będę musiała wraz z Żabem zabrać Buśki, która znów przestaje jeść :( - bo jeśli będę musiała, to nie zostanie mi żadna wolna ręka :twisted: ).
Chociaż jej się udało...

Gratuluję, Wielbłądziu.
I z całego serca zazdraszczam.
Ale pozytywnie, naprawdę. Dziunia na zdjęciach ma taki fajny pysiek budzący sympatię - tylko miziać i miętosić...
Super, lada dzień się zaokrągli i będzie piękną domową kotą. Co to za idiotka co jej nie chciała - teraz niech żałuje.

Wytrzeszcz jest naprawdę kochany :1luvu: , ale strrrrasznie waleczny :twisted: Sama przyłazi i wskakuje mi na kolanka, ale kiedy to ona nie ma ochoty na miętolenie, potrafi gryźć i drapać jak prawdziwa pantera :twisted: No i ślepka ma naprawdę takie wielkie, ciekawskie, wytrzeszczone :mrgreen:
Jak trochę utyje, a ja naładuję wreszcie akumulatorki od aparatu, to zacznę się nią chwalić 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon lut 14, 2011 19:27 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

moze będe miala dt... :roll:
tylko czy Hermes dociągnie do weekendu?
czy są jeszcze jakies pilne przypadki? bede tam dopiero w weekend....
zaraz zacznie się sezon kociaków, nie wiem czy dam rade wtedy jezdzic... tak się boję.... :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto lut 15, 2011 0:05 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

:( I ktoś sobie wziął kiedyś zabaweczki... małego syjamka i małego rudaska... Ależ mnie to wszystko wkur^%! :evil:

Anielko i Magaaaa bardzo mi przykro :(

Zaktualizowałam PA. Więcej nie mam już siły dzisiaj. Wrzucam tylko tu foty, to w wolnej chwili to ogarnę.

MARGERITA -NAJDŁUŻEJ W SCHRONIE
Obrazek Obrazek

AGONEK - kot poza wszelką logiką!
Obrazek Obrazek

(wy)LOTEK - 11-LETNI ODDANY KOT!
Obrazek Obrazek

TRYSIA
Obrazek

NIEZAPOMINAJKA - z oczkiem dla dr Grancarza
Obrazek

JEDEN Z GRZYBKÓW NA KATARACH
Obrazek

BELLA ODPICOWANA
Obrazek

BEZA moja miłość :oops: - OD WIOSNY W SCHRONIE, JUŻ MIAŁA WSZYSTKO... NIBY-CIĄŻĘ, NIBY-FIP, GRZYBA, KATARY, A DO TEGO WYGLĄDA NA TO, ŻE NIE ROŚNIE :cry:
Obrazek Obrazek

NATRĘT-KA
Obrazek Obrazek

PCHŁA-PCHEŁ
Obrazek Obrazek

KEJTI - GORZEJ, A TO TAKIE CUDOWNE DZIECKO... :cry:
Obrazek
filmik Kejti: http://www.youtube.com/watch?v=xU9KkBGbP-Q

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto lut 15, 2011 0:30 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

To ja zedytuję PAII i podorzucam fotki. Opisów nie, z oczywistego powodu - bo nie widziałam, to i nie wiem ;)

Jeeeeny, same czarnuchy w tym PA, ja nie wiem, przyjdę i jak zwykle nikogo nie rozpoznam :oops:

Szalony Kot

Post » Wto lut 15, 2011 0:46 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Szalony Kot pisze:To ja zedytuję PAII i podorzucam fotki. Opisów nie, z oczywistego powodu - bo nie widziałam, to i nie wiem ;)

Jeeeeny, same czarnuchy w tym PA, ja nie wiem, przyjdę i jak zwykle nikogo nie rozpoznam :oops:

Zgodnie z obietnicą zedytowałam.

wolontariat-Paluch

Od: Pon gru 27, 2010 15:18

Post » Wto lut 15, 2011 9:23 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

Śmiatanka i Niezapominajka to chyba ten sam kot.

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Wto lut 15, 2011 9:47 Re: Paluch 4 - ponad 1000 zł długu, SYTUACJA DRAMATYCZNA!

A co to za kotek AGONEK??? Dlaczego poza logiką?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

[poprzednia][następna]