ludzie po prostu nie wiedzą, jak wygląda np.miesięczny kociak
wiedzą, jest malutki i słodki
o innych rzeczach nie mają zamiaru wiedzieć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ludzie po prostu nie wiedzą, jak wygląda np.miesięczny kociak
AnielkaG pisze:ludzie po prostu nie wiedzą, jak wygląda np.miesięczny kociak
wiedzą, jest malutki i słodki
o innych rzeczach nie mają zamiaru wiedzieć
AnielkaG pisze:a potem jak ma szczęscie ląduje u mnie
więc sorry, ale miła dla ludzi którzy chca małego, słodkiego kociaczka nie będę
ka_towiczanka pisze:Każda nowa osoba jest wrogiem, przygłupem, smarkulą, każde pytanie "niepoprawne politycznie" wywołuje burzę.
J.D. pisze:ciekwe na jak długo starczy "podjaranie" się myślą o maluteńkim kotku? A jak maleńki kotek nie będzie przytulaczkiem a "wredną małpą" co to gryzie,psoci,rozwala i brudzi ?Co wtedy julia????? Reklamacja?wymiana na lepszy model ???? Teksty typu"im mniejszy tym lepszy" nie wróżą dobrze kociakowi jeśli podrośnie skoro w/g julii 5-miesięczny kot to "duży kot"
Nie chcecie oddawać swoich tymczasów, to nie oddawajcie
AnielkaG pisze:Nie chcecie oddawać swoich tymczasów, to nie oddawajcie
oddaj Julii swojego
julia3773 pisze:Nie znacie mnie, więc nie oceniajcie, że jak urośnie to wyrzuce... :/ Nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła. ! Jeśli nie chcecie mi pomóc, to po prostu nie piszcie tutaj.. Może jednak macie racje, że 3miesięczny jest lepszy.
julia3773 pisze:Nie znacie mnie, więc nie oceniajcie, że jak urośnie to wyrzuce... :/ Nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła. ! Jeśli nie chcecie mi pomóc, to po prostu nie piszcie tutaj.. Może jednak macie racje, że 3miesięczny jest lepszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], imatotachi, masseur i 78 gości