Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:AYO pisze:Dzisiaj kociątko wbiło mi kieł w ramię rzutem szybkim i niezwykle bolesnym![]()
Wybaczam mu po chrześcijańsku albowiem sama chciałam...
Jak można śpiącego głeboko kota zawinąć sobie w raniona [bo leżał mi na trasie wyjścia z wnęki..] wycałować prosto w paszczę, włożyć rzeczoną paszczę wprost w zarośla na mojej głowie, rozjechać brzuszek mordą prawie na wylot i... nie oczekiwać nic w zamian![]()
No to w zamian Książe Pan jak mnie dziabnął .... to pożałowałam, że się budziłam - mam za swoje![]()
Taa... To jednak bardzo specyficzne łóżkowe mizianki, tak wychwalane dziś w moim wątku...![]()
![]()
jozefina1970 pisze:Siostro AYO ratunku - próbuję wytłumaczyć Sliver co to są "pierepały"
shira3 pisze:jozefina1970 pisze:Siostro AYO ratunku - próbuję wytłumaczyć Sliver co to są "pierepały"
„pot.” przeszkody, kłopoty
AYO pisze:Paniątko przychodzi wieczorkiem na przykład, podchodzi pod samą twarz, trąca pyszczkiem i układa się na płuckach mniej więcej [moich..] pyszczem do przodu i jeszcze dla jasności sytuacji unosi mordke do góry![]()
Zero czytania, palenia i innych drobnych przyjemności - DRAPIEMY![]()
Drapiemy a lepek obraca sie jak na rożnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 55 gości