Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Amika6 pisze:casica pisze:Biedny, nieszczęsny kot [']
I po co ta głupia złośliwość w takiej chwili![]()
Sama jesteś biedna i nieszczęsna.
Mogłaś go sama zabrać ze schroniska i wtedy odchodził by u Ciebie jako radosny, szczęśliwy kot.
felis pisze:casica pisze:Misza jest kolejnym nieszczęsnym kotem, który umarł w wyniku zaniedbań i zaniechania w azylu mirka_t.
Podejmi pracę lub zostań wolontariuszką w schronisku dla bezdomnych zwierząt. Zmienisz zdanie.
Legnica pisze:Fatalne porównanie...
Zdjęcie schorowanego kota którego jedyne potwierdzone pochodzenie to wpis schroniskowy-z ulicy i pod jego zdjęciem,rządek zdjec kociątek i kotów rasowych,z wpisem dumnie brzmiacym-..........nazwa hodowli.......-.
Wyobrazam sobie,jak nisko rozwinięte(lub wcale)trzeba mieć wnętrze,by tego we własnym poscie nie zauważać.
Miszka [']
Angel_ pisze:Cóż Miszko.. wiadomo było , że tak będzie.. Może niektórym lżej by było na sercu gdybyś zdechł w męczarniach w schronie, ale inni na szczęście cieszą się z Twojego przełużonego życia. Chociaż trochę, ale napewno było warto.
[*]
magaaaa pisze:casica, MariaD, joshua_ada i cała reszta tej opętanej ekipy; nawet nad martwym kotem nie możecie się pozamykać?
Co z Was za ludzie?
Żadnego sumienia nie macie, za grosz.
Żeby nie uszanować śmierci kota i cierpienia jego opiekuna trzeba byc potworem.
Jesteście obrzydliwe.
magaaaa pisze:Nie musialaś cytować.
Nie mam zamiaru usuwać tego wpisu; należy Wam się.
Napiszę jeszcze raz: nie pojmuję, ajka nienawiśc Was zmusza do takiego zachowania, ale nawet pisząc wspominki o kocie nie potraficie się powstrzymać od złośliwości i wycieczek osobistych.
To wstrętne, obrzydliwe.
Nie zmienię zdania.
mirka_t pisze:Wychodząc powiedział, że ludzie w okolicy wołali na kotkę Mila.
Tak sobie myślę - czy dałam się wrobić? http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=124149
Użytkownicy przeglądający ten dział: AneriKeram, Marmotka i 83 gości