Sylwester z Bielska Podl.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 9:14 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sylwuś, gdzie twój domek?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 08, 2011 20:40 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Czym dłużej jest u mnie tym bardziej go kocham. To ideał koci, mówie Wam, mądrala, pieszczoch i rozrabiaka, ale nienachalny, niedrapieżny, delikatny, gadający kot.
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Czw lut 10, 2011 14:35 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

tak to jest z tymi tymczaskami...
ale musimy być twarde :ok: :kotek: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lut 12, 2011 17:26 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

pozdrawiam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lut 12, 2011 18:10 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Sylwek to żywy miś-maskotka :1luvu: .

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Nie lut 13, 2011 2:04 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Frodo, w drogę czas!
Czas odpocząć w swoim domku.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Pon lut 14, 2011 11:30 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Witam. Jestem po kontakcie z pinokio_, która mi poradziła przedstawienie się tutaj.
Jestem okolic Białegostoku (30km od ów miasta) i nie wykluczam adopcji Sylwesterka, gdyż szukam spokojnego towarzysza dla mojego równie spokojnego, grzecznego kota Gandalfa. Galndalf ma 5 – 5.5 lat, jest to kot z przygodami, gdyż trafił do mnie ciężko chory na nerki i chudy jak patyk, wyciągniecie go z tego trwało rok, ale już jest dobrze i jego stan nie zagraża zdrowiu innego kotka. Przestrzeń życiowa, czyli mieszkanie to zamknięta górna część domku jednorodzinnego – trzy pomieszczenia i balkon. W ów mieszkaniu znajduje się Gandalf a także jeden bardzo sympatyczny, nietypowy duży gryzoń. Gandalf zaś jest wyjątkowo dobrze wychowanym kocim dżentelmenem.
W gospodarstwie domowym, ze się tak wyrażę, jest więcej zwierząt, ale te nie mają wstępu do mojego mieszkania wiec kot może w ogóle się nigdy o nich nie dowiedzieć:)
Jak się stanie – pokaże Moc, na dzien dzisiejszy pozdrawiam.
Oczywiście nie mam nic przeciwko umowie i wizytom przed i po adopcyjnym.
O!

Czarne Słoneczko

Od: Sob paź 27, 2007 15:15

Post » Pon lut 14, 2011 11:36 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Ale byłoby fajnie :) A gdzie dokładnie mieszkasz?
Jakby Irenka nie miała nic przeciwko, mogę pomóc w załatwianiu domku :)

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 11:55 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

ale będziesz farciara :piwa:

strasznie mnie ciekawi co to jest
Czarne Słoneczko pisze:bardzo sympatyczny, nietypowy duży gryzoń.
królik? :mrgreen:

Patmol

Post » Pon lut 14, 2011 11:58 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

nie, nie królik, właściwie nie wiem, co to jest, przywiozła mi to kuzynka z Czarnobyla... KliK!

Mieszkamy w Gąsówce Osse kolo Łap. Mam samochód, odległość nie jest problemem, zwłaszcza ze Białystok pod nosem. Dobrego weterynarza (który uratował życie mojemu kotu i gryzoniowi tez) 10 minut od domu. No ale na uroczyste przekazanie, jesli dojdzie do niego - wszystkich zapraszam:) Gratis możecie pojeździć na konikach, bo mam dwa.
O!

Czarne Słoneczko

Post » Pon lut 14, 2011 11:59 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

A nie świeci w nocy? :wink:

To w sumie niedaleko od Irenki mieszkasz.
A Gandalf jest ciachnięty?
Bo Sylwek jest, więc żeby go rezydent nie bił.

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 12:00 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Cudna ta nutria jest, ma taki fajny pysio :1luvu:
A kabli Ci nie gryzie? Czytałam, że przy gryzioniach trzeba na to uważać.

Erin

Post » Pon lut 14, 2011 12:04 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

ale słodziak :1luvu:
ale zęby ma duże :strach: :strach:

a Gandalf jet rudy?
bo ma takie imię, jakby był rudy :oops:

Patmol

Post » Pon lut 14, 2011 12:08 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

Troche świeci, radioaktywny jest, Mial wystąpić jako rekwizyt w X-menie ale mutanci sie bali:D a na serio - ja na przyklad z nutriami nie mam żadnych problemów, choć juz nie jestem jedyna w Polsce. Inne opiekunki troche sie na swoje mutanty skarżą, u mnie - zero problemów z niczym, ani z kablami, ani z kotem. Gandalf nie jest rudy, ciachnięty jest, widac go na zdjeciu w profilu Elvisa (on nieciachnięty ale to nie kot), ale zaraz jeszcze wrzucę wam lepsze zdjęcie kotka. Gandalf się nie bije, strach tylko żeby jego nie pobili.

Gandalf
O!

Czarne Słoneczko

Post » Pon lut 14, 2011 12:12 Re: Sylwester z Bielska Podlaskiego w DT u Pinokio - szuka DS

cudny :1luvu:
a jak się traktują z gryzoniem? omijają?

Patmol

[poprzednia][następna]