Witamy się i prosimy o fotki pozostałych futer Nie masz ich tak dużo, zmieszczą się - najwyżej mniejszy rozmiar wstaw.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Super fotki. Srebro nie jest szkodliwe przy wylizywaniu. Nasze ok. miesiąca piły srebro i w końcu skończyły się problemy z ciągłymi chorobami oczek i katarem. Śmiało próbujcie. Srebro można kupić w każdej aptece. Sporą butelkę kupowaliśmy za ok.30zł.
A srebro ja przecież też podawałam dopyszcznie Oj, nie wyspałam się jeszcze po tych sobotnich baletach
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.