Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:U p. Halinki pojawił się nowy kocurek. Został on zabrany przez TOZ z rodziny gdzie było więcej zwierząt a dzieci traktowały je jak zabawki.
Jest to 5 miesięczny rudy półpersik.
Jest udomowiony i zdrowy.
Miał trafić do schroniska.
Jak będę miała zdjęcia to wstawię.
kinia098 pisze:Dyktatura pisze:U p. Halinki pojawił się nowy kocurek. Został on zabrany przez TOZ z rodziny gdzie było więcej zwierząt a dzieci traktowały je jak zabawki.
Mogę zrobić parę ogłoszeń na szerloku itp.
Dyktatura pisze:kinia098 pisze:Dyktatura pisze:U p. Halinki pojawił się nowy kocurek. Został on zabrany przez TOZ z rodziny gdzie było więcej zwierząt a dzieci traktowały je jak zabawki.
Mogę zrobić parę ogłoszeń na szerloku itp.
Kinia poczekamy chociaż na jakieś zdjęcie.
wrozka pisze:ja mam zdjęcie tego kocurka, ale na komórce więc dopiero po 18 będe mogła zgrać na kompa bo niestety w pracy jestem, chyba że jakis kabel gdzieś wyszarpie i uda się wcześniej zgrać to prześle komuś na maila bo ja nie wiem jak tutaj zdjęcie wstawić. A kocurek jest ŚLICZNY!!! taka grubiutka ruda kuleczka...
wrozka pisze:kinia podaj mi maila swojego na pw wysle zdjecie
wrozka pisze:zdjęć jak narazie więcej nie mam, do p. Halinki wybiorę się dopiero w czwartek albo w piątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga_tka, Beanie, Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510, KotSib, Wojtek i 51 gości