Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 11, 2011 22:47 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna, wspaniale że ją zabierasz do siebie na dt :1luvu:
Czekam jutro na więcej wieści.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 12, 2011 18:44 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

A tu fotki Niebieskiej

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob lut 12, 2011 18:56 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Śliczna :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 12, 2011 20:59 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Piękności :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie lut 13, 2011 22:29 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szalony Kot pisze:Patrzcie, co znalazłam :)
http://allegro.pl/kretka-szylkretowa-sm ... 48305.html

oj jak dobrze, że już nieaktualne :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lut 13, 2011 23:32 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Catnaperka pisze:
Szalony Kot pisze:Patrzcie, co znalazłam :)
http://allegro.pl/kretka-szylkretowa-sm ... 48305.html

oj jak dobrze, że już nieaktualne :)

A właśnie dziś dzwoniła jakaś Pani o Melusię.... :)
Anna Kubica

Post » Nie lut 13, 2011 23:51 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Jak coś, to są dwie szylkretki półroczne do oddania.
Są wysterylizowane, zaszczepione i odrobaczone. Tylko własnych domów im brak do szczescia - dziewczyny juz zagojone, pod dotykiem ręki mruczą, zwłaszcza z Kreseczki zrobił się miziak kanapowy.
mail: zirrael@o2.pl
kom: 501 642 192

I jeszcze jedna o tu:
Szylka po sterylce i chwilowej izolacji od innych kotów okazała się prawdziwą pieszczoszką :D Śmiesznie grucha jak gołąbek podczas miziania i wystawia brzucha do głaskania. Aktualnie znowu jest wypuszczona na salony do innych kotów i jej zachowanie co do człowieka się nie zmienia. Ma ok. 9 miesięcy.
606-709-262 Joanna
604-321-472 Paulina
pinkols@o2.pl

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie lut 13, 2011 23:57 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szalony Kot pisze:Jak coś, to są dwie szylkretki półroczne do oddania.
Są wysterylizowane, zaszczepione i odrobaczone. Tylko własnych domów im brak do szczescia - dziewczyny juz zagojone, pod dotykiem ręki mruczą, zwłaszcza z Kreseczki zrobił się miziak kanapowy.
mail: zirrael@o2.pl
kom: 501 642 192

I jeszcze jedna o tu:
Szylka po sterylce i chwilowej izolacji od innych kotów okazała się prawdziwą pieszczoszką :D Śmiesznie grucha jak gołąbek podczas miziania i wystawia brzucha do głaskania. Aktualnie znowu jest wypuszczona na salony do innych kotów i jej zachowanie co do człowieka się nie zmienia. Ma ok. 9 miesięcy.
606-709-262 Joanna
604-321-472 Paulina
pinkols@o2.pl

Przekaże jutro tej Pani namiary,może nadal będzie zainteresowana :D :ok:
Anna Kubica

Post » Pon lut 14, 2011 9:37 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szalony Kot pisze:Wszystkie to Warszawianki jakby co, ale z opcją transportu :ok:

Właśnie dostałam kolejnego smsa o Melunię :D już piszę do dziewczyn nr .tel Pani zainteresowanej kociaczkami ,bardzo prosiła o kontakt ze strony Pauliny i Joanny :ok:
Anna Kubica

Post » Pon lut 14, 2011 9:42 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Anna Kubica pisze:
Szalony Kot pisze:Wszystkie to Warszawianki jakby co, ale z opcją transportu :ok:

Właśnie dostałam kolejnego smsa o Melunię :D już piszę do dziewczyn nr .tel Pani zainteresowanej kociaczkami ,bardzo prosiła o kontakt ze strony Pauliny i Joanny :ok:

To tylko jakoś głębiej uprzedź dziewczyny, nikt nie wie, że ja tak reklamuję ;)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 14, 2011 9:54 Re: Krecia teraz MELA już wDT u Anna Kubica!Cudowna metamorfoza!

Szalony Kot pisze:
Anna Kubica pisze:

To tylko jakoś głębiej uprzedź dziewczyny, nikt nie wie, że ja tak reklamuję ;)

Już wszystko sprostowałam :ok: :D
Anna Kubica

[poprzednia][następna]