Czekam jutro na więcej wieści.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Catnaperka pisze:
oj jak dobrze, że już nieaktualne
Szalony Kot pisze:Jak coś, to są dwie szylkretki półroczne do oddania.
Są wysterylizowane, zaszczepione i odrobaczone. Tylko własnych domów im brak do szczescia - dziewczyny juz zagojone, pod dotykiem ręki mruczą, zwłaszcza z Kreseczki zrobił się miziak kanapowy.
mail: zirrael@o2.pl
kom: 501 642 192
I jeszcze jedna o tu:
Szylka po sterylce i chwilowej izolacji od innych kotów okazała się prawdziwą pieszczoszkąŚmiesznie grucha jak gołąbek podczas miziania i wystawia brzucha do głaskania. Aktualnie znowu jest wypuszczona na salony do innych kotów i jej zachowanie co do człowieka się nie zmienia. Ma ok. 9 miesięcy.
606-709-262 Joanna
604-321-472 Paulina
pinkols@o2.pl
Szalony Kot pisze:Wszystkie to Warszawianki jakby co, ale z opcją transportu
Anna Kubica pisze:Szalony Kot pisze:Wszystkie to Warszawianki jakby co, ale z opcją transportu
Właśnie dostałam kolejnego smsa o Melunięjuż piszę do dziewczyn nr .tel Pani zainteresowanej kociaczkami ,bardzo prosiła o kontakt ze strony Pauliny i Joanny
Szalony Kot pisze:Anna Kubica pisze:Szalony Kot pisze:Wszystkie to Warszawianki jakby co, ale z opcją transportu
Właśnie dostałam kolejnego smsa o Melunięjuż piszę do dziewczyn nr .tel Pani zainteresowanej kociaczkami ,bardzo prosiła o kontakt ze strony Pauliny i Joanny
To tylko jakoś głębiej uprzedź dziewczyny, nikt nie wie, że ja tak reklamuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 22 gości