Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Madzia, a Gryzia to jeszcze tymczas czy już rezydent???![]()
magaaaa pisze:Dwa dni temu wyczytałam na forum kwiatkowym gdzie też jest koci dział historię przepięknego rudasa. No kot jak marzenie - wielki, piekny, dorodny...
I panna wzięła kota, zachwycona, zakochana - aż kot wziął i się zesrał. Do kuwety!
Panna kota zapakowała i w te pędy oddała do Dt z powrotem, bo jej kupa strasznie smierdziała. Adopcja nie potrwała 24h.
Po czymś takim - nie widzę sensu w ogłaszaniu Gryzi. Jest obgryziona, charakterna i dokładnie nie wiem gdzie się załatwia![]()
Tyle wysiłku, nerwów - miłości włożyłam w tego kota i mam go narażać na coś takiego? I co napisac w ogłoszeniu: nie ma łapki, nie ma ogonka i gryzie? Bo ze jest tulakiem miziakiem przecież nie napiszę
Ona musiałaby iść do kogoś kto by ją już z mety pokochał i wszystko wybaczał, jak ja.
Nie wiem, czy ktoś kto dostanie pazurami po twarzy będzie w stanie...
Gryzia to kot dla konserów - a takich niewielu...
magaaaa pisze: Ze spraw ważnych bieżących: Gryzia zrobiła dziś kupę do kuwety mimo pustej wanny!!
magaaaa pisze:Mróz nie mróz - Gryzia ma swój dzień - właśnie wysikała się do kuwety...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1201 gości