niebieska Karolcia szuka domu !!! księżniczka zostaje u Ani

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 19:45 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

naprawdę piękna, mam słabość do niebieskich... ale mam też błęitną dożycę i nie tylko... życzę dobrego domku!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob lut 12, 2011 20:01 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Jakie cuudo :1luvu:

Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek ( choć boję się, że będą nią zainteresowani głównie rozmnażacze )
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob lut 12, 2011 20:11 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Mulesia pisze:Jakie cuudo :1luvu:

Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek ( choć boję się, że będą nią zainteresowani głównie rozmnażacze )

Koteczkę oddam dopiero po sterylce :)
Anna Kubica

Post » Nie lut 13, 2011 9:20 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Padłam wczoraj po południu, grypsko nie chce odpuścić :(
Obejrzałam dzisiaj zdjęcia, jaka Stefcia jest piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wstawię jeszcze raz dla zachęty Obrazek

Aniu, przesłałam ci wiadomość na pw, jest szansa na świetny domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lut 13, 2011 12:37 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

hehe też Ci wysłałam pw, zapewne z tym samym domkiem ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lut 13, 2011 13:46 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Catnaperka pisze:hehe też Ci wysłałam pw, zapewne z tym samym domkiem ;)

Tak :D dziękuję serdecznie ,odpiszę dzisiaj dziewczynie :D
Anna Kubica

Post » Nie lut 13, 2011 20:24 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Jest naprawdę piękna :1luvu:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 13, 2011 23:45 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Stefcia jest bardzo charakterną koteczką ,gdy się do niej zbliżam syczy ,prycha i miauczy :( I nie wiem jaka jest tego przyczyna,czy jeszcze jest zestresowana po przeżyciach z pieskiem? zmiana miejsca? moje koty? czy wszystko na raz? :(
Chodzi sobie po mieszkaniu, zwiedza kąty a jak zobaczy człowieka ,ucieka lub prawie się czołga :( zachowuje się jak dzikusek ,mam cichą nadzieję że to wszystko minie....... :roll:
Anna Kubica

Post » Pon lut 14, 2011 8:11 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Anna Kubica pisze:Stefcia jest bardzo charakterną koteczką ,gdy się do niej zbliżam syczy ,prycha i miauczy :( I nie wiem jaka jest tego przyczyna,czy jeszcze jest zestresowana po przeżyciach z pieskiem? zmiana miejsca? moje koty? czy wszystko na raz? :(
Chodzi sobie po mieszkaniu, zwiedza kąty a jak zobaczy człowieka ,ucieka lub prawie się czołga :( zachowuje się jak dzikusek ,mam cichą nadzieję że to wszystko minie....... :roll:

To wszystko na pewno minie, za dużo dziewczyna przeszła, więc nic dziwnego, że jest zestresowana. Będzie dobrze :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon lut 14, 2011 9:19 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Myślę że za dużo wrażeń, musi sobie to wszystko poukładać.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lut 14, 2011 22:05 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Jak Stefcia po kolejnym dzionku???
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lut 14, 2011 23:23 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Catnaperka pisze:Jak Stefcia po kolejnym dzionku???

Stefcia wreszcie je jak porządny kot :!: Nawet troszkę się pobawiła ale niestety jeszcze mnie nie lubi :evil: chcąc ją dziś wyciągnąć z szafy ,oberwało mi się :evil: ja to mam szczęście do takich złośnic :roll:
Anna Kubica

Post » Pon lut 14, 2011 23:49 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Piekna wystraszona dziewczynka :D

Moi znajomi maja taka niebieska pieknote, ale nic z tego nie mam, bo przed goscmi zwiewa do szafy.

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Wto lut 15, 2011 19:58 Re: niebieska kotka PILNIE !!!!!! szuka domu - CZĘSTOCHOWA

Jak tam błękitna panienka :?: :D
Wiadomo coś konkretniejszego o domku :?:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]