ma dwa lekko wystające kiełki i one mu unoszą górną wargę - stąd taki buziaczek bardzo oryginalny i słodki. Miał opis, że jest prawie bezzębny ale ja widzę, że zęby są - nie wszystkie - ale coś jest i w dobrym stanie. Kocio ogólnie jest zdrowy, ma świeże badania i testy z labu w Niemczech, odrobaczony zafiprexowany. Nawet komplecik szczepień z wścieklizną ma Dobrze, bo Morf zwykle jest wściekły!
moś pisze::lol: Daga, pokaz mu jak to sie robi Maslanki koteczkowi żaluje A to byly dialogi na trzy nogi
Maślankę nakryłam talerzem Jakby Morf wiedział, że nowy je JEGO maślankę to by chyba.... się obudził!
Morf ma za sobą ciężką akcję. Spał na poduszce w łóżku. Wytrwale, ponad 8 godzin chyba. Wychodziłam do szkoly - spał. Wróciłam - w tym samym miejscu spał. Obudził się - zrobił piękny koci grzbiet....ziewnął.....zebrał się w sobie....podjął walkę z rzeczywistością. Zdecydowanym krokiem przeszedł wzdłuż łóżka i z sapnięciem walnął się w nogach łóżka....śpi......
śpi na skraju łóżka....no - może raczej leży - tak fajnie łapki wyciąga. Morf chrapie po drugiej stronie, Kefir zadowolony układa się w legowisku na biurku....