genialne!
i widzę, że się na fotkę załapałam

a Fredzio to mały Zgredzio

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
commeta pisze:Bulwers jaka rozwalona na wyrku
genialne!
i widzę, że się na fotkę załapałamhyhy
a Fredzio to mały Zgredzio
Agor-ia pisze:Bulwa wyglada bardzo niewinnie. To predzej Kinia wredna jest, ze takie herezje glosi. Grzeczna kocinka lezaca na swoim lozeczku
Szalony Kot pisze:Kiniu, mam dziś wolną nockę. Jak mi podeślesz na willow_wierzbowlosa@o2.pl jakieś 3-4 zdjęcia dobre dla jakiegoś kociastego i tekst do ogłoszeń, to wrzucę na stronki
Agor-ia pisze:Jak to nie jej lozko ? To nie znasz tej zasady : Lozko(kanapa, fotel itd.), na ktorym polozy sie kot, automatycznie staje sie jego wlasnoscia
kinia098 pisze:Szalony Kot pisze:Kiniu, mam dziś wolną nockę. Jak mi podeślesz na willow_wierzbowlosa@o2.pl jakieś 3-4 zdjęcia dobre dla jakiegoś kociastego i tekst do ogłoszeń, to wrzucę na stronki
Super![]()
Chyba podrzucę Ci Puszystą
![]()
Szalony Kot pisze:kinia098 pisze:Szalony Kot pisze:Kiniu, mam dziś wolną nockę. Jak mi podeślesz na willow_wierzbowlosa@o2.pl jakieś 3-4 zdjęcia dobre dla jakiegoś kociastego i tekst do ogłoszeń, to wrzucę na stronki
Super![]()
Chyba podrzucę Ci Puszystą
![]()
To ja czekam. Ja wrzucam tak koło pierwszej - drugiej w nocy dopiero, dzięki temu ludzie od rana widzą. Pamiętaj o zostawieniu kontaktu
Szalony Kot pisze:Dotarły
Rzeczywiście niezbyt dobre, wiesz, że fotki to 90% sukcesu?No dobra, zobaczymy, co da się z tego zrobić. Rano będą już wisieć, możliwe, że kilka przyjdzie próśb o potwierdzenie na mail, ale większość robię już na swoich kontach, więc raczej nie musisz się stresować aktywacją
kinia098 pisze:No kurcze niedługo ja będę na dywanie spać a one w łózkach![]()
Szalony Kot pisze:W sumie jest tego ok. 30-40, oby pomogło
Dyktatura pisze:kinia098 pisze:No kurcze niedługo ja będę na dywanie spać a one w łózkach![]()
To jeszcze nie śpisz na dywanie.Nie ładnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości