KOCIA CHATKA - kociochatkowe kociaczki szukają domków

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 16:35 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Czyli jutro rano znów nie ma dyżuru :?: Czy nikt nie może przyjść :?: Jeśli nikogo nie będzie to trzeba przekazac Marzenie by lepiej zaopatrzyła koty a ja wówczas jadę na wieczorny zaraz po pracy....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Nie lut 13, 2011 16:50 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

terenia1 pisze:
Filomen pisze:doleciałam :D
tak wypełniony musi być PIT - ponizej wzor z PIT 37

Obrazek

Ewa super z tym 1% :D wielkie podziękowania dla Fundacji For Animals i Asi :1luvu:
Mój procencik i mojego TŻ pójdą na Kocią Chatkę i zaraz zaczynam molestować znajomych :D
jeszcze tylko numer konta i chyba KRS jest potrzebny :!:

w tym roku uprościli i wystarczy nr krs :) nie trzeba wpisywać nr konta jak było to poprzednio ...
też wam dam mój 1 %
a może na waszej www dałoby się wstawić taką informację ? rozesłałabym linka po znajomych
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lut 13, 2011 17:07 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Ja w sprawie Józia ze Skalskiego - kotek jest bardzo spokojny :) domek i miejsce chyba mu odpowiada. Nie chciał nawet tknąć suchego jedzenia , ale za to jak przyniosłam świeże mięsko surowe natychmiast się zainteresował:) zjadł sporo ze smakiem , potem dostanie jeszcze ale nie chcę żeby mu zaszkodziło.Bez jęknięcia pozwolił sobie oczko zakropić w zespole dwuosobowym oczywiście( trzymacz oraz zakrapiacz). Teraz sobie przysypia . Myślałam że to dzikus piwniczny - dlatego naprawdę bałam się czy sobie poradzę, bo przy takich kotach naprawdę trudno coś zrobić - a tu kotek spokojny, łagodny. Kotek jest też całkiem ładny, biało- czarny. Marcin był i zrobił zdjęcia :), bo moje oczywiście były za słabe do prezentacji . Oczko paskudne :( będzie trzeba chyba dość długo leczyć, zdjęcia Marcina z pewnością pokażą jaki to jest poważny problem. Ogólnie to bardzo fajny kotek.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Nie lut 13, 2011 17:11 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.02.-20.02.2011
14.02. pon. rano brak wie. MaraS
15.02. wt. rano brak wie. Beatka
16.02. śr. rano brak wie. MaraS
17.02. czw. rano Bogusia i Asia wie. Beatka
18.02. piat. rano Alienor wie. brak
19.02. sob. Martyna wie. Teresa
20.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
Asiu i Bogusiu dacie radę wziąść inny dyzur ranny niż ten czwartkowy :?:

WPISAŁAM SIĘ NA ŚRODE RANO
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Nie lut 13, 2011 17:21 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Madziula pisze:a może na waszej www dałoby się wstawić taką informację ? rozesłałabym linka po znajomych

Dzisiaj lub jutro będę to zamieszczał :>)

Przy okazji - osoby, które mają profil na Facebook mogą teraz wejść na stronę o Dniu Kota (link z banerka poniżej) i kliknąć "Poleć: Facebook". Niech info idzie w świat! :>)

Dodałem też banerek do naszej strony.

Zdjęcia Józka będą jutro - dziś już się nie wyrobię... 3 godziny snu na dobę jednak mi nie służy ;>)))

Pozdrawiam

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Nie lut 13, 2011 17:58 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Dzis zostala zabrana Kasia na domek tymczasowy przez Rome - w obecnosci Dorotki, jak wszystko dobrze pojdzie chodzi o jej kocice to bedzie miala domek staly wlasnie u Romy.
Narazie niech zostanie na ogloszeniach adopcyjnych.
Trzeba troche czasu.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Nie lut 13, 2011 18:19 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

całek pisze:
Madziula pisze:a może na waszej www dałoby się wstawić taką informację ? rozesłałabym linka po znajomych

Dzisiaj lub jutro będę to zamieszczał :>)

Przy okazji - osoby, które mają profil na Facebook mogą teraz wejść na stronę o Dniu Kota (link z banerka poniżej) i kliknąć "Poleć: Facebook". Niech info idzie w świat! :>)

Dodałem też banerek do naszej strony.

Zdjęcia Józka będą jutro - dziś już się nie wyrobię... 3 godziny snu na dobę jednak mi nie służy ;>)))

Pozdrawiam

udostępnione :ok:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie lut 13, 2011 18:45 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

czy ktoś kupuje moze whiskasa suchego :?:
zbieram punkty z opakowan whiskasa na wędkę :)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie lut 13, 2011 20:35 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Witam Wszystkich na forum a wszczególności KOCIĄ CHATKĘ !
Mam na ime Wiesia.Jestem opiekunką GUIDA.
GUIDO I JA CHCEMY OGROMNIE PODZIĘKOWAĆ ZA URATOWANIE ŻYCIA !
To dzięki Wam kotek może cieszyć sie życiem i zdrowiem.
Guido aktualnie czuje się świetnie je,grzecznie siusia do kuwety ani sladu moczenia się.
Jest ogromnym pieszczochem ,wystarczy klepnać w nogi a on łapkami wspina się aby go wziąść na ręce.
Jak już jest na rękach to okazuje tyle miłości ,mruczy,ociera się,barankuje.Nie chce przerwac tych piecszczot więc muszę go opuszczać podstępem.Mamy z Guidem ogromne nadzieje,że te ogromne poklady milości będzie mógł przlać na osobę która go pokocha i weżmie do domu.
Jeszcze raz DZIEKUJEMY!!!
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Nie lut 13, 2011 20:48 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

MartynaP pisze:czy ktoś kupuje moze whiskasa suchego :?:
zbieram punkty z opakowan whiskasa na wędkę :)

Hmm, czasem kupuję dla śmietnikowców, ale wywaliłam opakowania :/ Jak coś będę miała to się odezwę, teraz akurat inną karmę kupiłam.
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie lut 13, 2011 20:49 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

wiesiak pisze:Witam Wszystkich na forum a wszczególności KOCIĄ CHATKĘ !
Mam na ime Wiesia.Jestem opiekunką GUIDA.
GUIDO I JA CHCEMY OGROMNIE PODZIĘKOWAĆ ZA URATOWANIE ŻYCIA !
To dzięki Wam kotek może cieszyć sie życiem i zdrowiem.
Guido aktualnie czuje się świetnie je,grzecznie siusia do kuwety ani sladu moczenia się.
Jest ogromnym pieszczochem ,wystarczy klepnać w nogi a on łapkami wspina się aby go wziąść na ręce.
Jak już jest na rękach to okazuje tyle miłości ,mruczy,ociera się,barankuje.Nie chce przerwac tych piecszczot więc muszę go opuszczać podstępem.Mamy z Guidem ogromne nadzieje,że te ogromne poklady milości będzie mógł przlać na osobę która go pokocha i weżmie do domu.
Jeszcze raz DZIEKUJEMY!!!

Super :D Wspaniale że jest szczęśliwy :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Nie lut 13, 2011 20:59 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

Super :ok: :ok: :ok: znam Guida i p.Wiesie bardzo mila Pani i bardzo dobra, jestem rownie szczesliwa ze kocio tak dobrze sie czuje. Miziaki od nas dla Guida :kotek:

jadziaII

Post » Nie lut 13, 2011 21:01 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

felinae pisze:
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.02.-20.02.2011
14.02. pon. rano brak wie. MaraS
16.02. śr. rano brak wie. MaraS
Asiu i Bogusiu dacie radę wziąść inny dyzur ranny niż ten czwartkowy :?:

WPISAŁAM SIĘ NA ŚRODE RANO

jutro rano czyli 14.04 zrobimy dyzur

jadziaII

Post » Nie lut 13, 2011 22:04 Re: KOCIA CHATKA - sterylizujemy, kastrujemy prosimy o wsparcie

witamy Panią Wiesię :D

bardzo się cieszę, ze udalo się uratować Guida, takie przypadki zawsze nas motywują do dalszych dzialań. Czasami życie pisze inne scenariusze ale w tym przypadku się udało :1luvu:

trzymam kciuki za Józia, kurcze mam nadzieję, że uratujemy to oczko, jeśli ktoś go kopnął, to żeby mu ta noga uschła przy samej d.... :evil: przepraszam za jezyk, ale naprawdę ludzie są tak okrutni.
Ale cos sie dzieje pozytywnego, coraz więcej się mówi o takich przypadkach. Super robotę robi TVN z akcją Zwierzeta sa jak ludzie. Czują ! http://uwaga.onet.pl/166,start,zwierzet ... uwagi.html
nieraz się uryczę jak bóbr jak to oglądam ale trzeba o tym mówic i piętnować takich oprawców.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie lut 13, 2011 22:07 Re: zakłądam nowy wątek proszę nie pisać

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 14.02.-20.02.2011
14.02. pon. rano Jadzia i Wiesiu wie. MaraS
16.02. śr. rano Monika wie. MaraS
Monika dzięki :D Jadziu i Wiesiu dzięki :D