DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 10:25 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Erin pisze:A na łapce ma czarne włoski między poduszeczkami.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jasne! On wyciąga łapkę do obiektywu!
A ja w głowę zachodziłam czy to jakis opatrunek? bandaż? itp. :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lut 13, 2011 10:28 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Marzenia11 pisze: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jasne! On wyciąga łapkę do obiektywu!
A ja w głowę zachodziłam czy to jakis opatrunek? bandaż? itp. :D :D :D

No nieźle :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 13, 2011 10:39 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

A teraz obiecane już hm.. dawno zdjęcia z ds Perełki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Perełka macha ogonkiem z niedzielnymi pozdrowieniami dla dt smarti :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 10:40 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Ale piękna :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Nie lut 13, 2011 11:15 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Dzieki JolaJ, ktora przekazała kalendarz do dalszej licytacji mogłam go znów wystawić dla Edisi :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Może ktoś z Was jeszcze potrzebuje ? :wink:

viewtopic.php?f=20&t=124095

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 12:40 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Dzieki za zdjęcia naszych panienek. Widzę że Devi jeszcze chudziutka ale wygląda bardzo dobrze wygląda na wyluzowaną i czuje sie bezpiecznie. Fionka też wygląda dobrze, ale jeszcze chyba nadal nieufna i pełna rezerwy
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie lut 13, 2011 12:42 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Dzięki za zdjęcia Perełki :ok: Dobrze, że czuwacie na miejscu :1luvu:

A tego pięknisia ukradłabym i zakochała na śmierć :1luvu: http://img810.imageshack.us/img810/5272/img4062v.jpg

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Nie lut 13, 2011 12:43 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

zerduszko pisze:
A tego pięknisia ukradłabym i zakochała na śmierć :1luvu: http://img810.imageshack.us/img810/5272/img4062v.jpg

Jest do wzięcia bez łamania prawa :D :D :D

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 12:45 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Carlito bardzo kocha głaskanie :1luvu:

Erin

Post » Nie lut 13, 2011 12:46 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Zostało jeszcze 59 cegiełek do wykupienia

http://allegro.pl/charytatywna-koty-pod ... 50255.html
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie lut 13, 2011 12:56 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Marzenia11 pisze:Jest do wzięcia bez łamania prawa :D :D :D

Gdybym tylko mogła :( Piękny jest, to pewnie znajdzie cudowny domek.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Nie lut 13, 2011 16:09 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości :1luvu:

hanmar

Od: Nie lut 13, 2011 15:43

Post » Nie lut 13, 2011 16:19 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Super! :ok: Na pewno będzie Wam razem dobrze :ok:

I miło było Cię poznać :piwa:

Erin

Post » Nie lut 13, 2011 17:15 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości :1luvu:

Dużo miłości :1luvu:

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Nie lut 13, 2011 18:10 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

hanmar pisze:Witam Was wszystkich. Jestem tu nowa. Od wczoraj jestem dużą Lunki. Z mojej strony to miłość od pierwszego wejrzenia a z tego co już widzę to Lunie też nie jestem obojętna. Super kotek. Zaaklimatyzował się bardzo szybko. Od razu po wyjściu z klatki zaczął zwiedzać domek a potem tulić się do mnie. Z jedzonkiem też nie ma problemu. Bardzo się się cieszę z mojego skarbka i bardzo dziękuję wszyskim, którzy się przyczynili do tej naszej znajomości :1luvu:

Ona jest taaaaka kochana, prawda? Strasznie mi się podobała, od pierwszej chwili tylko głaskanie jej było w głowie :)

Powiedz, kiedy możemy się umówić na Paluchu celem przepisania jej na Was :)

A zdjęcia super.... tylko Edisia wygląda na nich tak biednie...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]