Aaa, zapomnialam dopisac.Ja rowniez jestem za sfinansowaniem kastracji lobuza ktory skacze po klamkach

moj Felek to samo robi wiec Trinity calym sercem jestem z Toba
Dostalam sms od pani ze Pippi przeszla z pralki pod szafke, lazila tez po ubikacji bo widac bylo slady lapek. Jadla cos, pani jej podrzucila kawalki zoltego sera, co tez zniknelo wiec kot z pewnoscia zyje i jak znam cwaniare, czeka na cos lepszego
Pies poszedl do lazienki pic wode, spokojnie to sie odbylo w miare w tym czasie Pippi siedziala pod szafka.
Przedtem dostal kontenerek do obwachania i...wsadzil do niego glowe. Pani Ewa napisala w smsie "bernardyn z transporterkiem na glowie wyglada czadowo"
niestety zdjecia nie zdazyla zrobic bo rzucila sie na ratunek. tylko nie wiem czy psu czy kontenerkowi
Zostawila dzis ich samych na 15 minut bo musiala wyjsc, przezyli, mieszkanie tez. Mysle ze bernardyn dojdzie do wniosku ze nie warto w koncu sie interesowac nadmiernie tym smiesznym puchatym stworzeniem; Pippi dojdzie do wniosku ze skoro ta Duza daje dobre rzeczy do lazienki a tam po drodze widziala lodowke, to pewnie bardziej sie oplaca przelamac strach i wyjsc

Ale jestem z niej dumna, dobrze ja wychowalam, moja dzielna mala corunia
....szkoda ze nie mam pracy bo by z nami zostala... Glus nie ma z kim buszowac po korytarzu w nocy. Wczoraj probowal zachecic Felka do szalenstw ale ten olal go wymownie patrzac spod koca i poszedl spac. Fumik chodzi i szuka Pippi. Patrzy mi w oczy i lazi za mna, zaglada we wszystkie katy i jest bardzo zdezorientowany. Jak on mi patrzy w oczy to mnie cos w srodku peka, bezradna jestem wobec tego kociego wyrzutu. "Moglas mi powiedziec, uprzedzic, nie zdazylem sie z nia pozegnac, futra jej nie zdazylem wylizac na dowidzenia" mowia zielone oczy tygrysa. A mnie brakuje tego mruczenia rannego i molestowania zebym wstala dac sniadanie juz teraz natychmiast i fajnie ze cie widze duza bo cala noc sie nie ruszalas i nie mial kto mnie poglaskac...
ech.. rozkleilam sie. tesknie za ta szylkretowata miauczaca Pipi... nic na to nie poradze, oddalam jej kawal serca.