Jeżeli będą mieć jej rentgen z piątku to poproszę, aby mi go dali.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:W jelitach też może mieć bakterie, może są dwie i ten antybiotyk działa na jedną a na drugą nie, może trzeba zrobić ten wymaz i antybiogram, bo inne koty też można pozarażać, np przez kuwetę ?
Człowiek ma biegunkę jak ma bakterie w jelitach .
Ja wszystko przekładam sobie na człowieka, bo kot też ssak
olafen pisze:Jak człowiek chory, to też ciągle śpi, ale w tym czasie organizm się regeneruje, więc niech koteczka śpi jak najdłużej
kamari pisze:Może to ropomacicze ? wydzielina nie zawsze przy tym śmierdzi.
CatAngel pisze:kamari pisze:Może to ropomacicze ? wydzielina nie zawsze przy tym śmierdzi.
Ale to może być tak samo z siebie, po niczym u kotki która ma 15miesiecy. Myślałam że to moga dostać tylko kotki które biorą tabletki na rujkę.
Wystraszyłaś mniemuszę poczytać i jutro jechać z nią, nie będe czekać nie wiadomo na co
CatAngel pisze:kamari pisze:Może to ropomacicze ? wydzielina nie zawsze przy tym śmierdzi.
Ale to może być tak samo z siebie, po niczym u kotki która ma 15miesiecy. Myślałam że to moga dostać tylko kotki które biorą tabletki na rujkę.
Wystraszyłaś mniemuszę poczytać i jutro jechać z nią, nie będe czekać nie wiadomo na co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości