Dobiegła końca weekendowa sesja zdjęciowa. Troszkę słońce wyjrzało (choć to jeszcze nie to), Erni wskoczył na swój taras balkonowy i tak to jak niżej wyglądało.
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Kot na tych zdjęciach poniżej - to nie Erni!!! to Kacper, a fotki są uwaga !! .... z 1984 roku - 27 lat temu !!!!! To było nasze pierwsze kocisko - odszedł w 1992 roku, miał prawie 14 lat . Później była Rudzia - żyła ponad 17 lat - odeszła w marcu 2010 A potem w grudniu 2010 - zobaczyliśmy fotki Erniego - i ... sami porównajcie z Kacprem A Erni - to na jednym krześle to już się nie mieści !
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...