DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 12, 2011 23:29 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Bardzo się cieszę, że pięknota pojechała do najlepszego domku na świecie, trzymam ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: za Melę.
Z wiadomości wystawowych - to jest bozita po 4 zł, reszty cen nie potrafiłam porównać :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob lut 12, 2011 23:49 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Chciałam donieść z obrzydzeniem, że jestem zauroczona Smarti, Jej TŻetem i Ich DT. Jest wspaniale, cieplutko, wszystkie kocie mordki zaopiekowane, wiadomo co któremu jest, co trzeba podać i czego pilnować, widać serducho. Wielkie serducho!!!!! :1luvu: Nie wiem, jak Iwona zaraziła swojego TŻeta kotami, ale jest On extra facetem, który o kotach mówi tak samo pięknie, jak Smarti. Iwona jest urocza i cieplutka, dom przepiękny. Widać, że Iwona roboty ma "huk", bo jest co zwierza obrabiać, sprzątać, podawać leki, każdy kot wymiziany, wygłaskany - wcale się nie dziwię teraz, że nie zawsze ma czas pisać na wątku.
Iwonko - dziękuję za gościnę! Było naprawdę bardzo miło. Wasz DT jest naprawdę wspaniały. Ściskam mocno! :D Szacun wielki dla Twojej pracy i poświęcenia.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob lut 12, 2011 23:56 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

A widzisz :wink:
Chciałam tylko sprostować, ze to TŻ zaraził smarti miłościa do kotów, a nie odwrotnie. Smarti to psiara :!: :D no może już teraz ex-psiara bądź psiaro-kociara :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob lut 12, 2011 23:56 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Marcelibu - a jak spotkanie z Promysiem? :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 1:03 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

U Ciebie Smarti nadrobić moje urlopowe zaległości, to graniczy z cudem, bo jak pokonać ten istny młyn! 8O :lol: :ryk:

Bardzo się cieszę z Luny :lol: I trzymam mocne kciuki za wszystkich, którzy myślą o Bąblu, Meli i Mojito :ok: :ok:

Też dodam, że i Smarti, i jej superTŻ, i DT, który tworzą darzę ogromną sympatią. Zawsze konkret i choć nie wiem, jak to robią i jak oporządzają to towarzystwo, to koty zawsze wszystkie na tip top zaopiekowane :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie lut 13, 2011 6:41 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Witajcie Kochani! :)
Podpisuję się pod słowami Marcelibu wszystkimi czterema kończynami - dom Smarti i TŻ-ta jest fantastyczny :1luvu: :ok:
Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie i opiekę nad Promysiem :1luvu: Zmienił się bardzo - i to nie tylko z wyglądu.
Aż miło było popatrzeć jak Księciunio bryka - dosłownie jak młody źrebak :1luvu:
I cieszę się, że pierogi smakowały :P A fotki niebawem podeślę.

Jeszcze raz wielkie dzięki!

Miło mi również było poznać Miauowiczki i zobaczyć Lunkę - na pewno będzie szczęśliwa ze swoją Dużą, bo widać, że dziewczyna bardzo przejęta.
A wszystkie kociaki wspaniałe :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lut 13, 2011 8:48 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Promyś
Obrazek

Edisonka
Obrazek

Bąbelek
Obrazek

Mojito
Obrazek

Trisia
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lut 13, 2011 19:47 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Nie lut 13, 2011 8:53 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Carlito się wita :1luvu:
Obrazek

Lunka w drodze do domku
Obrazek

Devi
Obrazek

Fionka
Obrazek

Melcia
Obrazek

I rezydent Smarti
Obrazek

Jeśli coś pomyliłam, proszę mnie poprawić.

I jeszcze filmik z Księciuniem :P
http://www.youtube.com/watch?v=oFDR2CjnMxs
Ostatnio edytowano Nie lut 13, 2011 10:01 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Nie lut 13, 2011 9:52 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Ależ Wam pozazdrościłam wczorajszego spotkania :oops:
Wszystkie kkociambry uwielbiam ale najbardziej się ucieszyłam zdjęciem Devi, z podniesionym do gory ogonem - toż to zupełnie inny kot! :piwa: :piwa: :piwa: No i Fionka, wprawdzie ciągle czujna, ale już bardziej oswojona z ludźmi :D
A co Carlito ma takiego białego na łapce? I on naprawdę jest taki chudziutki czy to tylko taka perspektywa? :roll:

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 9:59 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Carlito jest chudziutki, ale moim zdaniem, że wygląda dużo lepiej, niż na pierwszych zdjęciach.
A o którą łapkę chodzi?

Erin

Post » Nie lut 13, 2011 10:02 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

O lewą przednią - co to jest na zdjęciu?

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 10:06 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Marzenia11 pisze:Marcelibu - a jak spotkanie z Promysiem? :wink:

Promyk kotek, który zaznał wreszcie spokoju, ciepła, ma wreszcie swój kawałek podłogi i ręce do głaskania. Uratowany kilkakrotnie przez Smarti od śmierci, nawet sam nie wie, co Jej zawdzięcza. Wygląda pięknie - futro błyszczy, traktorki włączane natychmiast.
:1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie lut 13, 2011 10:09 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Erin pisze:Carlito jest chudziutki, ale moim zdaniem, że wygląda dużo lepiej, niż na pierwszych zdjęciach.
A o którą łapkę chodzi?

Ale jaki z niego miziak. Wpadło chyba z sześć bab, tłum normalnie, a on tylko stał i ugniatał pralkę. Wygłaskany, wyściskany. Zero strachu, zaniepokojenia. Tak bardzo pro-ludzki. Aż serce się ściska, że jest chory. Cudowny kot!!!!!

Marcelibu

Post » Nie lut 13, 2011 10:16 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Jego miziakowatość znam - tylko to był chyba 2 czy 3 dzień u smarti - kotunio siedział w szafce na półeczce a ja przed i pomału, pomału dawał lepek do głaskania, a potem się nawet przesunął kawalątek na środek.
Super kotuś! Przyjechałam chora wtedy od smarti - gdybym mogła wziełabym bez wahania Edisię, Bąbla i Carlita własnie.

Marzenia11

Post » Nie lut 13, 2011 10:18 Re: DT Smarti 2- Lunka od dziś w superdomku u Hani !!

Carlito jest super miziakiem, to fakt :1luvu:
A na łapce ma czarne włoski między poduszeczkami.

Erin

[poprzednia][następna]