skwareek pisze:Mnie nie ma w Polsce teraz. Chyba ze przeslesz mi zdjecia na maila, ja wystawie bazarek i go dopilnuje a Ty najwyzej zajmiesz sie wysylka. Jesli nie ma innych chetnych naturalnie.
magdajedral pisze:W sprawie bazarku chetnie pomoge. Musze sie czyms zajac bo tesknota za Zosia i Klara po prostu mnie powala.
magdajedral pisze:Uprzejmie informuje ze Zosienka ktora zawdziecza funuszowi operacje usuniecia guzka dzisiaj wraz ze swoja towarzyszka zycia cudowna Klara pojechaly do DS!!!!!!!!!
.skwareek pisze:magdajedral pisze:Uprzejmie informuje ze Zosienka ktora zawdziecza funuszowi operacje usuniecia guzka dzisiaj wraz ze swoja towarzyszka zycia cudowna Klara pojechaly do DS!!!!!!!!!
Super!!! Zyczymy dlugiego i szczesliwego zycia.

magdajedral pisze:Uprzejmie informuje ze Zosienka ktora zawdziecza funuszowi operacje usuniecia guzka dzisiaj wraz ze swoja towarzyszka zycia cudowna Klara pojechaly do DS!!!!!!!!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości