50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 19:06 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Kiniu Kiniu, jesteś niesamowita. Tylko szkoda, że tak dużo adopcji przebada, bo nie ma transportu choćby :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 07, 2011 20:15 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:Kiniu Kiniu, jesteś niesamowita. Tylko szkoda, że tak dużo adopcji przebada, bo nie ma transportu choćby :/

Wiesz.. ja już nawet nie ogłaszam tych młodziaków po 7 miesięcy :cry: Myślałam, że Rudzik jak najbardziej nada się do domu, a tu proszę ! To już Pusia, która nie dawała nam się głaskać i trzymała dystans na działkach, jest większym miziakiem i mieszkanie w domu jej się podoba.
Rudzika wypuściłam wczoraj. I w sumie, to chyba dobrze, że nie pojechał. Od razu ucieszył się na widok innych kotów, ogon w górze i 'noski' na przywitanie :)
Do domu na pewno nada się Bulwa, bo widziałyśmy z commetą jej zachowanie po sterylce. Jakby w domu mieszkała od zawsze ;) Tylko ona ma już jakieś 2 lata, chore oczko.. :| Do domku z ogrodem może iść też kotka bura z Pocztowej, drobniutka, młodziutka, bo potwierdza to nawet karmiciel, który czasami wpuszcza ją do domu, żeby się ogrzała :) Pokładam też nadzieje w Mini Bulwie, ale bez DT gwarancji nie ma :roll: Zastanawiałyśmy się też z Paulą nad Śnieżką, bo ostatnio dała nam się głaskać i nie uciekała ;) Może to zdjęcie ułatwi jej znalezienie DT gdzieś blisko, żeby ją przetestować ? 8) :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon lut 07, 2011 20:19 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Ech. Szkoda, że jesteś tam tak daleko i przez to problem choćby ze znalezieniem DT.
Gdybyś jednak miała jakiegoś kota odpowiedniego do ogłoszenia tam wyżej, to wysyłaj. A nuż któremuś się uda...

Szalony Kot

Post » Pon lut 07, 2011 20:35 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:Trójmiasto - szukają kiciów.

viewtopic.php?f=13&t=123833

Dzięki:)
Podesłałam do obydwu Pań Mini Bulwę i Bulwę :lol: Może akurat :roll:

edit: Ciocia ostatnio mówiła mi, że Fredek wybiegł jej do ulicy :strach: :strach: :strach:
Obrazek

kinia098

Post » Wto lut 08, 2011 6:15 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Kinia mam nadzieję, że pamiętasz o terminie u weta i na sobotę złapiesz jakieś 4 kotki do sterylizacji?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto lut 08, 2011 20:46 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Dyktatura pisze:Kinia mam nadzieję, że pamiętasz o terminie u weta i na sobotę złapiesz jakieś 4 kotki do sterylizacji?

Pamiętam, pamiętam :) Dziś już złapałyśmy jedną kotkę zza Biedronki ;)
Szkoda tylko, że ostatnio w ogóle nie ma matki 4 maluchów z drewutni 8O Boimy się, że ktoś mógł ją zamknąć w komórce, w której koty się chowały :|
Obok mostu/MPGK wiem że są 2 kocury + ten bury chyba kastrowany i 1 kotka. Reszta nie wiem, bo nie było :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Pt lut 11, 2011 19:46 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Złapane ! Mini Bulwa, Bura Pingwinka, Bura spod Biedronki i jedna czarna z MPGK :ok: :ok:

I ja być w szoku 8O ( sorki za jakość :oops: )
Obrazek

Obrazek

Kocur 1 z MPGK
Obrazek

Kocur 2 z MPGK
Obrazek

I Pitówa ;)
Obrazek

Nie wiem czy już pisałam, ale ktoś rozwalił budkę pod kominami...... nie widzę też misek, a zawsze było ich mnóstwo, bo karmicielka chodziła karmić kilka razy dziennie :strach:

Martwię się o Rudzika, bo go nie ma już drugi raz :roll: 8O Klakiera też w ogóle nie widzę :(

Katastrofa z uszami Burej Pingwinki... Kopalnia ! Aż krew jej leci chyba od drapania się :cry: Nawet nie wiem jak jej to wyczyścić, żeby jej nie bolało :(
Ostatnio edytowano Pt lut 11, 2011 20:12 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotkę przekraczającą 640x640 zmieniłam na pomniejszoną. Proszę przestrzegać regulaminowych ograniczeń.
Obrazek

kinia098

Post » Pt lut 11, 2011 20:00 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Brawo za łapankę!

A co do uszu - smaruj jej to póki co trilac -iem. Ma działanie antybakteryjne, oczyszczające, jest tanie. Ułatwia gojenie i na bank zwierzakom też można.

Szalony Kot

Post » Sob lut 12, 2011 21:06 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:Brawo za łapankę!

A co do uszu - smaruj jej to póki co trilac -iem. Ma działanie antybakteryjne, oczyszczające, jest tanie. Ułatwia gojenie i na bank zwierzakom też można.

Dziś wet wyczyścił jej uszka. Kupiłam też Stronghold...strasznie mi jej szkoda :cry: Niech małej chociaż uszka nie dokuczają. To taki kochany, spokojny i smutny szkieletorek :( DT to marzenie..
A Mini Bulwa leżakowała sobie w.. kuwecie ;) Charakterek chyba odziedziczyła po mamusi :P

Dziękuję Ani za darmowe sterylki :1luvu: :1luvu:

Wydatki:
- 50zł - paliwo,
- 30zł - Stronghold.

Na wtorek/środę umówiłam się z kobietą od Tigera i jego 2 koleżanek ;) Niech to będą koty od Izy :ryk: Zostawię łapkę i karmicielka będzie próbowała złapać kicie :ok:
Obrazek

kinia098

Post » Sob lut 12, 2011 21:43 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:Może masz co na składzie? ;)
http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z253620316

To to samo ogłoszenie co wcześniej mi podsyłałaś.
Oni chcą jakieś maleństwo, 6 miechów to za stary :roll: :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Sob lut 12, 2011 23:07 Re: 40 kotów- za tydzień ruszamy ze sterylkami :) ! Darłowo.

Szalony Kot pisze:Dopiero teraz spojrzałam na datę :/
Jaaa nie mogę, co jest z ludźmi, na kij im takie kociątka.

Ja też nie wiem :/ Wiecznie maluchem i tak nie będzie.... :|

Przed chwilą Mini Bulwa pogoniła od miski czarnuszkę 8O
Obrazek

kinia098

Post » Nie lut 13, 2011 20:02 Re: 40 kotów- zaczynamy akcję sterylkową ! Darłowo.

Biedronkowy strachulec :mrgreen:
Obrazek

Pięęękna czarnula :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Bulwa już jak u siebie ;) Jeny ! Jakie to wredne !!!!
Obrazek

Obrazek

Ślicznotka :1luvu:
Obrazek

Fredzio w objęciach swojej Pani :)
Obrazek
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]