Aviss pisze:Który komistariat prowadzi sprawę? Są jakieś efekty?
Najprawdopobniej komisariat numer dwa,jezeli i tej sprawy dotyczy rejonizacja. Niestety ,mam naprawde spore watpliwosci,co do tego jak zakonczy sie od strony oficjalnej ta sprawa,oczywistym jest ze chcialabym zeby te niewychowane ,wyrosniete dzieciorska(bo ani dziecmi nazwac,ani mlodzieza) poczuly konsekwencje swoich czynow,niestety charakter i "kolorystyka " dzielnicy jest taka a nie inna , spotykaja sie potem tacy dwa pod sklepem nocnym i ryczy jeden do drugiego-"i jak bylo?" -"eee,spooko,6 na dwa."po czym chleja do bialego rana-i to nie po cichu.
Mam tylko nadzieje ze dotyczy to tylko i wylacznie ulicy Markiefki ,i starych kamienic,a nie blokow wyzej.
Wlasnie do mnie dotarlo ,ze mam na forum sasiadke, w odleglosci mniejszej niz kilometr,a nie zdawalam sobie z tego sprawy,poprostu sciga mnie to forum ,i juz nie ma odwrotu. Pani Boenko( bo nie wiem czy moge tak po imieniu i w ogole) i jak juz ktos tutaj sugerowal ,byloby na miejscu chodzic we dwojke.Mam tylko nadzieje ze nie odgrzewam starego kotleta,bo zima trwa i teraz chyba to dokarmianie jest jeszcze wazniejsze niz w lato.O dziwo nawet moje sasiadki zdaja sobie z tego sprawe.
zaraz pisze PW do Pani

I wstyd mi tylko ze tak pozno dotarlam do tego watku.