DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 11, 2011 23:11 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

smarti pisze:A Slayer znalazł dom,b.fajny w Piotrkowie i w to miejsce przychodzi rudy kociak 5-mies od mojej wetki (Ewy-praktykantki) bo świeżo urodziła i kociak jej "skacze po dziecku" 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

świat sie kończy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

kociaka wezmę-rudy łatwo p[ójdzie ale na jej zmiane więcej nie pójde :roll: :roll: :roll:

CZY JA DOBRZE ZROZUMIAŁAM :?: :?: :?: WETKA ODDAJE KOTA Z TAKIEGO POWODU :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Idę po piwo.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 11, 2011 23:13 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Marzenia11 pisze:
smarti pisze:A Slayer znalazł dom,b.fajny w Piotrkowie i w to miejsce przychodzi rudy kociak 5-mies od mojej wetki (Ewy-praktykantki) bo świeżo urodziła i kociak jej "skacze po dziecku" 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

świat sie kończy :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

kociaka wezmę-rudy łatwo p[ójdzie ale na jej zmiane więcej nie pójde :roll: :roll: :roll:

CZY JA DOBRZE ZROZUMIAŁAM :?: :?: :?: WETKA ODDAJE KOTA Z TAKIEGO POWODU :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Idę po piwo.

chyba jej na mózg padło...albo to co ma zamiast...może to przez meża mocno opalonego...

dlatego ja już kończę drugi kieliszek :piwa: :piwa: :piwa:

a moja Kropka właśnie przytargała mi w prezencie myszkę,taką mini :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

czy to możliwe żeby myszki już miały małe 8O 8O 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 11, 2011 23:15 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

I wcale Ci się nie dziwię, też bym nie poszła.
Bardzo proszę o ogromne kciuki jutro i w niedzielę, za moje gwiazdeczki - Fibika i Bianeczkę. Zobacze jakie są stoiska i czy maja dobre ceny i dam Ci znać, czy warto przyjeżdżać na wystawę.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lut 11, 2011 23:15 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Pewnie kocurek, koteczki są rzadkościa, a własciwie nie powinno ich być o takim umaszczeniu (chyba że ma chocby maleńkie białe plamki).
Trzeba bedzie być ekstra mega czujnym przy adopcji - jest duże zainteresowanie "niby-ludzi" rudzielcami.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lut 11, 2011 23:16 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Bianka 4 pisze:Zobacze jakie są stoiska i czy maja dobre ceny i dam Ci znać, czy warto przyjeżdżać na wystawę.

a co to za wysdtawa i gdzie i bedzie jeszcze dodatkowo jakis zootarg? Jak tak to też poproszę o info. :wink:

Marzenia11

Post » Pt lut 11, 2011 23:19 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Jutro i w niedzielę jest wystawa kotów w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska na Marsa 56C. Super dojazd od metra politechnika 520 lub 514, trzeba wysiąść na przystanku Okularowa. Na pewno będa jakieś stoiska, tylko nie zawsze mają dobre ceny.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt lut 11, 2011 23:21 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

no ja niestety jutro jestem całkowicie out of order :roll: :roll: :roll:

a przy adopcji rudego Marzenia - poproszę Ciebie-będziesz przeprowadzać castingi-dla mnie to na pewno zbyt trudne jeszcze :oops: :oops: :oops:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lut 11, 2011 23:25 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Ok, choć nic wielkiego i innego sie nie robi. Trzeba bardziej sondować motywy (dlaczego akurat rudy, rude mają słabsze zdrowie itp) oraz cele i wczesniejsze posiadanie kota i kastrację/sterylkę co by go do rozmnazania nie wzięli.

Idę nakarmić blokowe a potem postaram sie wkleić zdjęcia :wink:

Marzenia11

Post » Pt lut 11, 2011 23:35 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

i ja jestem :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt lut 11, 2011 23:37 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

a po co komu rudy do rozmanażania 8O najpierw go wykastruję i będzie po ptakach :D

i nie poddawaj się czarnym myślom Marzenia-pliz ju :ok: :piwa: :piwa: :piwa:

Edycia-uspokoiłaś mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

miłego wypoczynku i nie zapominaj o nas :D

smarti

Post » Sob lut 12, 2011 0:34 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

smarti pisze:a po co komu rudy do rozmanażania 8O najpierw go wykastruję i będzie po ptakach :D

i nie poddawaj się czarnym myślom Marzenia-pliz ju :ok: :piwa: :piwa: :piwa:

Edycia-uspokoiłaś mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

miłego wypoczynku i nie zapominaj o nas :D

Wiesz, czasami rudym znajduje się szybko domki, zwłaszcza takim maluchom. 5 miesięcy... wiem, że niektórzy już kastrują... a może on wykastrowany skoro był "wetki"?

Marzenia11

Post » Sob lut 12, 2011 6:39 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Cześć Słonka! :)
Smarti, dzięki że dasz schronienie rudemu kociakowi :ok: :1luvu:

A ja za 3h wsiadam do pociągu 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 12, 2011 8:24 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Uważaj, w Wawie mooooocccnnnoo wieeeeeeeeeeeeeeeeeje! Miłego dnia!

Marzenia11

Post » Sob lut 12, 2011 10:47 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Pozwolę sobie na prywatę - wyruszam do pracy, będę gonjić zaległości które sobie z głupoty narobiłam i teraz jestem w stresie. Proszę o kciuki za mnie dzisiaj.. :roll:

Marzenia11

Post » Sob lut 12, 2011 14:53 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Ojej już 31 strona a ja dopiero weszłam :roll: No nic lepiej późno niż wcale :mrgreen:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

[poprzednia][następna]