Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szyszek pisze:Dał krople DICORTINEFF-VET do aplikowania dwa razy dziennie.
szyszek pisze:Właśnie czytam ulotke tych kropli i nie ma tam nic o świerzbie teraz sama nie wiem co robić . W ulotce jeśli chodzi o leczenie laryngologiczne to wskazuje na to że lek ten jest na
-stany zapalne ucha zewnetrznego i środkowego
- stany pourazowe lub pooperacyjne zewnetrznego przewodu słuchowego.
Niech ktoś mi poradzi gdzie jechac do jakiegos dobrego weta do tej pory jeździłam na ul. Centralną do Krakowa ale teraz nie do końca jestem przekonana do nich. Mieszkam w Zabierzowie koło Krakowa i z checia pojade do innego w Krakowie tylko doradzcie co robic bo nie chce bez sensu ,meczyć kota tymi kroplami.
szyszek pisze:Witam, mam problem polegajacy na niedopytaniu sie weta odnośnie tego iz mój kotek ma świerzb uszu byłam u weta i dał mi krople DICORTINEFF-VET którym mam zakraplać uszy dwa razy dziennie. Ale nie dopytałam czy jeśli mam jeszcze jedno zwierzę (szynszyla) to skoro to zarażliwe wśród zwierząt to też szynszyli aplikować ten lek. Może ktoś mi pomoze bo mój wet jest teraz na chorobowym i nie mam jak sie z nim skontaktować.
szyszek pisze:Niech ktoś mi poradzi gdzie jechac do jakiegos dobrego weta do tej pory jeździłam na ul. Centralną do Krakowa ale teraz nie do końca jestem przekonana do nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kocidzwoneczek i 141 gości