Dziewczyny,jesteście obciachowe,kocham Was.Kocham Was za poczucie humoru,za ogromne serca i za wszystko.Nigdy nie przypuszczałam,że posiadanie komputra,a przede wszystkim internetu,może sprawiać tak wielką frajdę.Poznawać ludzi takich jak Wy,to wielka sprawa.Móc rozmawiać z Nimi na co dzień,wymieniać doświadczenia,cud - malina.Przeczytałam wszystkie Wasze "rozmówki"i jestem bardzo,ale to bardzo szczęśliwa szczęściem Misi.Uwielbiam Wasz "koci slang" i chciała bym się go nauczyć,ale to też wymaga czasu.Cypisku,ranisz moje biedne serce wizją widoków Twojego miasta.Czytając gotowam spakować manele i ruszyć na północ.Jeśli chodzi o porównanie z Florydą,to może częściowo masz rację,tylko brakuje palm,ale piasek nad naszym morzem jest dużo przyjemniejszy,Na Florydzie piasek jest konsystencji mąki zmieszanej z drobno pokruszonymi muszelkami.Byłam dwa razy i z pewnością chciała bym zamieszkać tam na stałe,ale to już inny wątek.Muszę się Wam pochwalić.Dzisiaj rano zrobiłam zdjęcie Chmurce,Wcale się nie bała i nawet nie uciekła.Umieszczę je na forum jak tylko Hanelka mi pomoże,bo nie wiem jak to się robi.