Kocia ciąża

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 11, 2011 17:17 Re: Kocia ciąża

No i faktycznie 6-8 mies. kotka to w sam raz wiek do porodu...
8O
najszczesliwsza

Post » Pt lut 11, 2011 17:19 Re: Kocia ciąża

AnielkaG, najszczęśliwsza, jestem zniesmaczona waszymi insynuacjami. Niniejszym uprzejmie proszę o wskazanie paluszkiem, w którym miejscu twierdzę, że można.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt lut 11, 2011 17:23 Re: Kocia ciąża

Myszka.xww pisze:AnielkaG, najszczęśliwsza, jestem zniesmaczona waszymi insynuacjami. Niniejszym uprzejmie proszę o wskazanie paluszkiem, w którym miejscu twierdzę, że można.

Bo napisałaś to tak, jakby było doskonałym wytłumaczeniem dla postępowania założycielki wątku.
Fakt, ze ktoś zacytował jej post z sierpnia (chyba) że kotka ma 3 miesiące.

A co stało się w międzyczasie z tym kocurkiem który z nią mieszkał wtedy i razem mieli pchły?
Może teraz będą razem mieli małe prawie perskie kotki :twisted: siostrzyczka z braciszkiem :evil:
najszczesliwsza

Post » Pt lut 11, 2011 17:24 Re: Kocia ciąża

To trzeba było uważnie przeczytać cały wątek i wcześniejsze wypowiedzi autorki zamiast snuć domysły.

EOT

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt lut 11, 2011 17:29 Re: Kocia ciąża

Myszka.xww pisze:To trzeba było uważnie przeczytać cały wątek i wcześniejsze wypowiedzi autorki zamiast snuć domysły.

EOT

nic nie ma o zniknięciu z domu braciszka tej koteczki!

dokładnie przeczytałam...
najszczesliwsza

Post » Pt lut 11, 2011 17:42 Re: Kocia ciąża

gucha86 pisze:Alama przepraszam że chcę dobrze dla swoich kociaków i że dopiero uczę, wydawało mi się że lepiej pytać niż popełniać błędy.

Proszę Cię o nieodwracanie kota ogonem ok :wink: ?
I bardzo bym chciała wiedzieć gdzie pobierasz te nauki o kociej ciąży. Na forum?
Przecież masz weta, który uznał, że kotka powinna mieć kocięta - tak przynajmniej napisałaś - i do tego był dla Ciebie autorytetem.A do udzielenia informacji to już nie jest?

edit: dodane wyjaśnienie:

ta kotka 3 miesiące miała w sierpniu, więc jest starsza niż co niektórzy tu sugerują
" Nie zamieniaj serca w twardy głaz póki jeszcze serce masz"
Lombard

Alama

Od: Pt lip 07, 2006 18:50

Post » Pt lut 11, 2011 18:02 Re: Kocia ciąża

Bo ktoś zacytował wypowiedź założycielki o 3 miesięcznych kociętach :!: parce zapchlonych i nie spojrzał ten kto to zacytował na datę, że to z sierpnia i poszło...

Ale ja pytam gdzie jest kocurek?

Mamy chów wsobny?? (mam nadzieję, że nie pomieszałam nazw)
najszczesliwsza

[poprzednia]