K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 18:45 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

kosma_shiva pisze:
katgral pisze:na zmiane nastrojów

widzieliście?? nas też tam widać :)

http://www.krak.tv/wiadomosci-spoleczen ... rakowskiej

ja też najbardziej lubie te bez nóg :P

też mnie to rozwaliło, ale stwierdziłam, że nie wypada mi się smiać :lol:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw lut 10, 2011 20:22 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Te koty mnie wpędzą do grobu ....... :cry:
Bo co zrobiła mało mądra Etiopka .....Się wypisała ze szpitala bo z kiciusiem trzeba iść do doktora........

Mufasa jutro idzie pod nóż - ma rozwalone cale kolano czyli zerwane więzadło boczne, tylne i krzyżowe oraz przemieszczoną kość......
Drugie kolano też do operacji ale nie na cito.....

Tequila w przyszłym tygodniu idzie pod nóż najprawdopodobniej w poniedziałek ....

Bardzo się boję że się coś Mufkowi stanie on ma chore płuca ...Że się nie obudzi albo......
Boje się o Tequilę ze się nic nie będzie dało zrobić po otwarciu brzucha ...

Przerasta mnie to wszystko :cry: :cry:
Ech idę sie położyć tylko sobie tramal wezmę
Pa pa Wszystkim
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw lut 10, 2011 22:32 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Etiopka, nie daj się!

Dzięki, Szalony Kocie, do sklepu napisałam, na koty będziemy mieć baczenie.

Jako, że dzisiaj Robert dokupił brakujące materiały do produkcji transparentów dziewczynom udało się je wytworzyć i wylądowały na kociarni.
Na ten moment brakuje 2 osób do ochrony, ulotkarze i transparentowcy są już w komplecie :1luvu:
Oby tylko pogoda dopisała

Kosmuś, w sobotę mnie nie ma, nawet pod telefonem, i najchętniej w niedzielę też bym zanikła ale jest marsz więc to nierealne. Kto może w sobotę w radio powiedzieć kilka słów o Dniu Kota? to ważne, bo to w końcu my tam byliśmy.

Aha, w ramach oszczędności założyliśmy dzisiaj do kotowozu instalację gazową, w tym tempie i przy tej ilości kilometrów zwróci się w 3-4 miesiące, zwłaszcza, że to za pieniądze ze sprzedaży kotowozu I

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lut 10, 2011 23:22 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Przed chwila wrocilismy do domu z wizyty przedadopcyjnej dla Pippi.
Jutro wieczorem panienka jedzie do nowego domu, prosimy o mocne kciuki zeby sie dogadala z Rezydentem - Bernardynem o wdziecznym imieniu Aslan :)

Pani Ewa bardzo fajna, niezwykle sympatyczna i przede wszystkim prozwierzeca. Mieszkanie urzadzone tak by psu tez sie dobrze mieszkalo, a jak Pippi zechce miec gdzies drapak czy legowisko, zaden problem.
Prosila zeby dac znac kiedy bedzie zamawiany zwirek to sie podlaczy pod zamowienie.

Mieszkanie na I pietrze, z balkonem. Na wiosne bedzie osiatkowany, przekazalam sugestie zeby skontaktowala sie z edit_f (siatka rybacka), do tego czasu kot nie bedzie wypuszczany na balkon.
Jestem cala w kudlach od bernardyna i z bolem serca powtarzam mantre "nie, nie adoptujemy bernardyna ze schroniska, nie, nie adoptujemy zadnego bernardyna ze schroniska.." jutro zadzwoni mama i skutecznie mi to wybije z glowy ;) pies super. Madry, piekny, 10 letni, szkolony 2 lata, z problemami zdrowotnymi z zoladkiem, na antybiotykach, karma hills i/d. Pani Ewa przyszla do nas z... ciasteczkami dla Kalifa w kieszeni 8O 8) co nasz slodki malutki kochany piesio od razu wyczul i przybral poze ala Romeo pod balkonem :twisted: :twisted:

Pippi pozwolila sie poglaskac na rekach TZa, nawet zaczela troszke mruczec pod reka pani Ewy (nie widziala, ze to ona ja glaszcze ale byla ciut zaciekawiona, kto to przyszedl i czego chcial). Pani zapoznala sie z cala nasza ekipa, nawet Glus przycupnal za winklem ale zwial jak to on ;)

Edytko, bardzo Ci dziekuje. Jestem przekonana ze Pippi bedzie miec bardzo dobrze w tym domu. Jutro wieczorem nastapi sfinalizowanie adopcji i przekazanie Marysi :)

Akimo, strasznie mi przykro z powodu Puzona, trzymaj sie dzielna dziewczyno.... Puzon [']
Karmelotku, nie daj sie. Kocuria, mocne usciski i duzo energii przesylam Ci na odleglosc...

a ja dalej szukam pracy. jakby cos ktos slyszal tylko blagam NIE UBEZPIECZENIA i nie sprzedaz perfum na ulicy w ramach "promocji nowej atrkacyjnej linii kosmetykow w super niskiej cenie" :twisted: :twisted:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw lut 10, 2011 23:54 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Boję się, że kocurry wylizują sobie nawzajem Oridermyl z uszu. Coś im może być? :?

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Czw lut 10, 2011 23:55 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Namida, a nie da się wciskać głębiej trochę?
A inną metodą, poleconą tutaj na miau, jest wpuszczenie do uszu po dwie krople fiprexu. I po tygodniu znowu po dwie.
Nie męczy tak kota, wchodzi głębiej w ucho.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 11, 2011 0:00 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Daję im tam gdzie najczarniej, wydaje mi się że głębiej już nie mogę.. :roll:
Hmm, fiprex nawet mam w domu. Spytam jutro weta, dzięki za radę.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pt lut 11, 2011 12:15 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

ludzie, kto moze jutro pójść do radia?
od 9tej do 10tej.
Ja jestem nadal chora, nie zmuszajcie mnie do wstania z łóżka :(

a jest o czym mówić, przede wszystkim krótko o dniu kota, o tym co uzbieraliśmy, na co to wydamy, podziękować i w ogóle - ci ludzie nas słuchają i czekają na jakiś feedback...

no i niedzielny marsz - to WAŻNE!!

Amelka, może Ty byś znalazła moment na zastępstwo!? Akima??
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lut 11, 2011 12:19 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

kosma,
z tego co wiem, to lutra zastąpi Cię jutro.
Teraz pojechała po kolejnego chomika - da znać, jak wróci.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pt lut 11, 2011 12:25 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

noemik pisze:kosma,
z tego co wiem, to lutra zastąpi Cię jutro.
Teraz pojechała po kolejnego chomika - da znać, jak wróci.

Idźcie dziewczyny, idźcie - tam jest bardzo przyjemnie :)

kolejny chomik ?? 8O

Jak tylko Amelka potwierdzi, napiszę do Pana B. :D
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt lut 11, 2011 12:27 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

queen_ink pisze:To jest Chomik:
Obrazek

to Chomik u Zowisi,
lutra jedzie po jej brata/siostrę (?).
Obrazek

noemik

Post » Pt lut 11, 2011 12:28 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

noemik pisze:
queen_ink pisze:To jest Chomik:
Obrazek

to Chomik u Zowisi,
lutra jedzie po jej brata/siostrę (?).

Przecież drugi podobno był martwy?!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lut 11, 2011 12:30 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

może to trzecie się znalazło...
Obrazek

kosma_shiva

Post » Pt lut 11, 2011 12:30 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

miszelina pisze:Przecież drugi podobno był martwy?!

w takim razie po trzeciego.
drze się, więc żyw.
:D
Obrazek

noemik

[poprzednia][następna]