Georg, Gadget, Gabryś i Rustie-pies. Po egzaminie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lut 10, 2011 12:52 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

etam, takie słoneczko, phi! a że skrzybałam szyby w aucie z rana to co? pies? ZIMA jest, drogie dziewczęta i chłopcy, ZIMA. W związku z zimą - pada mi na pamięć i oczka. Od tygodnia kupuję baterie do aparatu i usiłuję donieść do Seidla książeczki małych G, żeby wpisać onych do safeanimal. Jak możecie się domyślać - aparat nie działa w dalszym ciągu, a kotowe chipy mogę se w nos wsadzić, ewentualnie wydłubać i zużytkować jako koraliki. Gubię wątki i rękawiczki, zgubiłam też pendraka z prezentacją, którą mam omawiać na zaliczenie ostatniego semestru :twisted:

Wczoraj mi TŻ mówił, ale nie uwierzyłam... siedziałam całe popołudnie i starałam się nie tracić Gadgeta z oczu. Niestety, chwila nieuwagi i już po zawodach: siedział na najwyższej półce drapaka! Jak on tam wlazł, pytam się? Chodzi jak marynarz w czasie sztormu, spada na łeb z łóżka i kanapy, więc jak wlazł na wysokość ok. 170 cm? Mało tego: jak zlazł? bo nie wiem. Zagapiłam się, zbierając swoje plony na farmie :oops: Coś łupnęło za plecami, owszem, ale myslałam, że to TZ wrócił i złapał za klamkę drzwi wejściowych, a tu zamknięte. Swoją drogą - niczym blondynka w horrorze klasy F - podeszłam do drzwi i je otworzyłam na zewnątrz. No przecież idealna sytuacja, żeby dostać w trąbę od potencjalnego włamywacza :roll: jak otworzyłam, to mi właśnie przyszło na myśl, więc czym prędzej zamknęłam. I jak się odwróciłam z powrotem w stronę pokoju, zobaczyłam Gadgeta na podłodze... więc myślę, że ten dziwny dźwięk mógł wydać on, lecąc z drapaka w dół, ale głowy nie dam.

Aha, Gadget ma swój ulubiony serial w tv. Codziennie, siedząc na segmencie w odległości 5 cm od ekranu, z zapałem się przygląda... Wiecie, co to jest "Prosto w serce"? takie nowe jagokochamonkochainnąinnakochainnegoainnykochamojegobrata na tvn. No i na końcu, jak już leci lista płac, to po ekranie jeżdżą takie serduszka i jakby odważniki: w górę, potem w bok i w dół i znikają przy krawędzi. I to jest właśnie ukochana pozycja telewizyjna czarno-białego pojebka.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 10, 2011 12:58 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

UCHCH :ok:
Nareszcie :piwa:
Już myślałam, że bolimniebrzuch załatwiło Ci szare :piwa: :piwa:

Kiedyś pisałyśmy o urokach wieku średniego - pamiętasz?
JEDEN jest nie do podrobienia - czyste majty 24 godziny na dobe i 12 miesięcy w roku :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw lut 10, 2011 20:18 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Uff...
No, zima jest i jeszcze zima będzie, ale ta wiosna tak już pachnie bliziutko.
A Gadżet to się popisuje :)
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Pt lut 11, 2011 9:58 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Georg-inia pisze: Aha, Gadget ma swój ulubiony serial w tv. Codziennie, siedząc na segmencie w odległości 5 cm od ekranu, z zapałem się przygląda... Wiecie, co to jest "Prosto w serce"? takie nowe jagokochamonkochainnąinnakochainnegoainnykochamojegobrata na tvn. No i na końcu, jak już leci lista płac, to po ekranie jeżdżą takie serduszka i jakby odważniki: w górę, potem w bok i w dół i znikają przy krawędzi. I to jest właśnie ukochana pozycja telewizyjna czarno-białego pojebka.

Hugo kiedyś tak grał w piłkę nożną - oglądał mistrzostwa i próbował złapać piłkę w TV. Ale to jeszcze, gdy kocięciem (podrostkiem) był.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt lut 11, 2011 11:18 Re: Georg, Gadget i Gabryś. Duża ma mniejszą chandrę ;)

Inga, przybywam całuski przesłać :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie lut 13, 2011 20:04 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

No to już wszelkie pojęcie przechodzi! Duża przyprowadziła... nie, nie mogę, przez gardło mi nie chce to słowo przejść... ON jest rudawo-płowy, ma gupi ogon, który ciągle się porusza i krzywy zgryz. Trzasnąłem w ten durny pysk, oczywiście, ale Duża na mnie nakrzyczała, że nie wolno bo ON jest chory i po operacji. A co mnie to obchodzi. Ten dom już całkiem zszedł na psy :twisted: Na znak protestu wyszedłem z domu i przez godzinę siedziałem w drewnie do palenia w piecu. Duży mnie wołał, chociaż w nim zostały jakieś kocie uczucia.
Georg

Eeee, no dziwny to ON jest. Słucha tego co się dzieje za oknem, po co? do tego nie można już biegać, bo ON zaraz goni i nie wiadomo, co chce zrobić tymi krzywymi zębami. Nastraszam czasem ogon i prycham, a ten głupek nic, wcale się nie boi tylko szczerzy w uśmiechu. Mam stosunek ambiwalentny.
Gabryś

A ja tam nie wiem, w dupie GO mam. Strzeliłem z liścia zaraz po tym, jak Duża GO przyprowadziła i teraz mam spokój. Gabryś mówi, że jak biegnę przed siebie to ON mnie goni. Może i tak, nie odwracam się przecież, aż tak mi się głowa nie trzęsie. Dostał śmieszne jedzenie, mięso z ryżem. Chciałem mu trochę podjeść, zrobił głupią minę i pokazał zęby. Duża coś do niego mówiła, a potem mnie zabrała i dostałem kolację na kanapie. Georg i Gabryś dostają na parapecie, ale ja przecież nie umiem tam wejść...
Gadget

Gabriel na drapaku
Obrazek

Gadget z prezydentem ;)
Obrazek

No i ON, bohater tego postu, Rustie. :roll:
Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie lut 13, 2011 20:06 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

to stanowczo nie jest kot. Takie coś mieszka u nas po sąsiedzku i się gupio drze. Współczujemy Wam chłopaki.

Morfeusz , Kefir, Teofil Tycjan.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lut 13, 2011 20:07 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

oooooooooooooo

ale jak to?

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Nie lut 13, 2011 20:08 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

Inga, to w których krzakach go znalazłaś :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 13, 2011 20:10 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

o rany
skąd?
i co to będzie??
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie lut 13, 2011 20:11 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

Jest, jest, jest!!!!!!!!!!!!! Inga wreszcie ma upragnionego psa!!!!! :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lut 13, 2011 20:12 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

Ładniutki :mrgreen:
Teraz musicie nauczyć Georga, żeby go na spacery zabierał.
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie lut 13, 2011 20:15 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

a to nie Albo jednak? Łeee, nam się Albo bardzo podobało
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie lut 13, 2011 20:18 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

o qrcze Inga ma psa 8O
to sie bedzie dzialo :mrgreen: :ryk: :ryk:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie lut 13, 2011 20:22 Re: Georg, Gadget, Gabryś i... o rany!

O ja cie 8O
Przyznaj się, nudziło ci się :mrgreen:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

[poprzednia][następna]