DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 11, 2011 8:32 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

ona coś o leczeniu wspominała
to czym ona sie leczy Obrazek - znaczy to gardło
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt lut 11, 2011 8:34 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

EdytaB_a pisze:ona coś o leczeniu wspominała
ObrazekObrazek

no jak to czym? metodami naturalnymi :piwa: :piwa: :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 11, 2011 8:35 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

za 7h mam urlop Obrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Pt lut 11, 2011 8:37 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Pozazdraszczam wyjazdu :roll: już 3 lata nigdzie nie wyjeżdżałam.... szlag. :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lut 11, 2011 10:18 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Marzenia11

Post » Pt lut 11, 2011 13:11 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

Marzenia11 pisze:
EdytaB_a pisze:ona coś o leczeniu wspominała
ObrazekObrazek

no jak to czym? metodami naturalnymi :piwa: :piwa: :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

Ja to leżę i choruję panienki :> A że mnie budzi co czas jakiś... to się przywitałam :>
Edytko, baw się dobrze na wyjeździe! I przywieź dużo zdjęć :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 11, 2011 13:20 Re: DT Smarti 2- na Lunkę zakochany w niej domek już czeka !!

EdytaB_a pisze:za 7h mam urlop Obrazek

Edytko,a z kim zwierzyniec?

bo ja przez zwierzyniec nie moge wyjechać-boję się że nikt tak nie dopilnuje jak ja-nie potrafię sobie z tym poradzić psychicznie :oops:
teraz stwierdziłam że znalazłam sposób w razie przyszłego wyjazdu-wszystkie koty zamknięte w domu i na ten czas NIEWYCHODZĄCE..

bo co ja bym zrobiła gdyby mi tak Kropka w czasie wyjazdu się zamknęła u sasiadów-musiałabym wracać jej szukać, bo inaczej bym psychicznie nie wyrobiła..i cały wyjazd by szlag trafił.
więc wolę byc spokojna a oni te kilka dni paki jakoś przeżyją-to w końcu dla ich bezpieczeństwa.

no i żeby ktoś opiekujący się Laluni niechcący nie wypuścił :roll: :roll:
i powiem Ci że ja to Franka bym też na ten czas zamknęła z kuwetką w domu :D :mrgreen:

Casica,
tak właśnie jest robione-skany na wątku skanowym to wydruk z leczenia z kompa a nie z domysłów..
uzupełnianie po czasie nie dotyczyło przecież zastosowanych leków, a tylko cen dla mnie (innych niż zwykle,dlatego wet musiała nad tym przysiąść)
inna sprawa że ja na bieżąco nie staram się zapamiętać leków,a często nawet o to nie pytam-od tego jest wet. i komp.właśnie :D

I proszę o dofinansowanie :D
Carlito PIJE WYŁĄCZNIE HISZPAŃSKĄ WODĘ MINERALNĄ-moja kranówa chociaż idealna i ze studni głębinowej,go zupełnie nie pociąga... :ryk: :ryk: :ryk: smakosz jeden... :piwa:
oczywiście wszelkie zywce i muszynianki juz były ćwiczone i też są be.

najgorsze że w zw z tym mój mąż dostał fobii i w ślad za Carlitem też postanowił przejść na hiszpańską.. :mrgreen: :piwa:

moje koty tyle lat piły naszą wodę i są zdrowe jak konie a ten to ma jakies królewskie maniery-myślę że był bardzo kochanym i rozpuszczanym przez swojego zmarłego pana kiciem :kotek: :1luvu: .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 11, 2011 15:09 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Czy można zobaczyć Trisię bez kaftanika? :D
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lut 11, 2011 15:17 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Smarti
Opiekę powierzamy dziewczynie (córce bardzo dobrych znajomych) , od których mamy psy.
Dziewczyna (18-nasto latka) od urodzenia przebywa ze zwierzakami, tym samym pomaga w hodowli.
Moje psy doskonale ją znają , Franek też.
Sama ma kicię w domu pełnym psów :)
Wiem, że będzie dbała, o to jestem spokojna, martwi mnie tylko Lalunia jak zniesie zmianę opiekuna. Pociesza mnie tylko fakt, że miejsce, spanie, jedzenia, Doli, Franek sie nie zmienią. Pewnie będzie ją traktowała jak traktuje mojego TŻ-a i Olę. Tylko biedactwo przez tydzień miziane nie będzie :(

EdytaB_a

Post » Pt lut 11, 2011 15:30 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Zostaw jej jakas swoja koszulke np w ktorej spisz aby byla przesiaknietaTwoim zapachem

Marzenia11

Post » Pt lut 11, 2011 15:35 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Śliczny :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lut 11, 2011 15:45 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Szalony Kot pisze:Obrazek
Udało się..?

Ładny..? W paincie robiony, mój pierwszy :oops:

Obrazek
Ten lepszy chyba. Lepsze literki.

Jakby ktoś chciał się poczęstować, w miniaturę trzeba wkleić to:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kdtg][img]http://tnij.org/kdth[/img][/url]

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt lut 11, 2011 17:07 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Kocie, czy mówiłam że jesteś bezcenny? a jaki zdolny :o
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pt lut 11, 2011 17:42 Re: DT Smarti 2- ..Trisia zrzuciła twarzowy kaftanik...

Też SE wkleiłam, a co!
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

[poprzednia][następna]