muszę go zapytać czym on się kieruje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Bąbel wzięty ze schronu był w strasznym stanie - chudzina koszmarna, z tym oczkiem zaropiałym, bez kastracji, z przepukliną.
W klinice dość szybko zaczął się wydrapywać, więc sięgnięto po karmę dla alergików. Jednocześnie dostawał masę leków na te swoje choróbska, badania zaś były takie tylko ogólne - no bo wiadomo, że staramy się z paluszkami lecieć po kosztach, w końcu więcej kasy to więcej wyratowanych kotów...
Ale w każdym razie nastąpiła poprawa. Może w wyniku zmniejszenia stresu, leków lub karmy - ale nastąpiła. A potem zwyczajnie nikt go od tej karmy nie odstawiał i tak już jest.
Ja to tak pamiętam
smarti pisze:Carlito jada tylko i wyłącznie mięcho i nie życzy sobie zadnych tam innych świństw![]()
strzykawka do pysia też go mocno wkurza,ale nic to-znajdziemy inny sposób na podanie proszku![]()
Szalony Kot pisze:kussad pisze:Wpadam jak zwykle z opóźnieniem , na sekundkę i o niczym nie wiemCzy cegiełki mają FB?
Link do cegiełek możesz po prostu wrzucić na FB :>
Lub udostępnić wydarzenie kociastych, gdzie podany jest też link do ich allegro: http://www.facebook.com/event.php?eid=181641745200461
Nie chwalcie mnie, bo się zamknę w sobie :>
Szalony Kot pisze:
Nie chwalcie mnie, bo się zamknę w sobie :>
EdytaB_a pisze:Marzenia jesteś
EdytaB_a pisze:Szalony ty spać nie mozesz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: anna1402, MaartaQ i 237 gości