Beta Glukan i szczepienie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 23:37 Re: Beta Glukan i szczepienie

:ok: :ok:
trzymam kciuki za kotka :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Czw lut 10, 2011 23:56 Re: Beta Glukan i szczepienie

U mnie proszek byl sypany do mokrego żarelka. Nikt nawet nie zauważyl i nie trzeba bylo "polować" na koty. Bo u mnie na widok strzykawki następuje ogólna ewakuacja :mrgreen:

A Scanomune to najdroższa na świecie glukoza w żelatynowej kapsulce. Kompletnie nieoplacalne.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt lut 11, 2011 0:46 Re: Beta Glukan i szczepienie

Lucky nie ma problemu ze strzykawkami, nawet dość chętnie z niej dziś wypił. Od małego ciągle coś w nich dostaje to się przyzwyczaił. ;)
Obrazek

Martyna-Tina

Od: Wto cze 05, 2007 8:14

Post » Pt lut 11, 2011 1:14 Re: Beta Glukan i szczepienie

felin pisze:U mnie proszek byl sypany do mokrego żarelka. Nikt nawet nie zauważyl i nie trzeba bylo "polować" na koty. Bo u mnie na widok strzykawki następuje ogólna ewakuacja :mrgreen:

A Scanomune to najdroższa na świecie glukoza w żelatynowej kapsulce. Kompletnie nieoplacalne.

ja bym się w takim układzie bała że dostanie nie ten co powinien,reszta futer nie potrzebuje 'wspomagaczy',ten tylko jest taki...biedniusi i zawsze coś mu się będzie robiło :(
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Pt lut 11, 2011 1:21 Re: Beta Glukan i szczepienie

No każdy ma przecież swoją osobistą miseczkę :)

Trzeba nasypać na sam wierzch i przez moment przypilnować, żeby się nie zamienili zanim nie zjedzą żarelka z proszkiem. Da się; jak przyszedl kuracjusz, to na wszelki wypadek wet kazal dawać wszystkim i jedli przez parę tygodni.

felin

Post » Pt lut 11, 2011 1:24 Re: Beta Glukan i szczepienie

felin pisze:No każdy ma przecież swoją osobistą miseczkę :)

Trzeba nasypać na sam wierzch i przez moment przypilnować, żeby się nie zamienili zanim nie zjedzą żarelka z proszkiem. Da się; jak przyszedl kuracjusz, to na wszelki wypadek wet kazal dawać wszystkim i jedli przez parę tygodni.

uh,ja nie mam oddzielnych misek dla każdego kota,są trzy-na suche,surowe mięcho i wodę.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Pt lut 11, 2011 23:49 Re: Beta Glukan i szczepienie

Ja mam - na mokre i na suche. Kuracjusz-tymczasik też już dostal; pan w sklepie z porcelaną się dziwil, że dla kota porcelanę kupuję :roll: Tylko na wodę jest wspólna.

felin

[poprzednia]