TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 13:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kociara82 pisze:jak sie Monia upora, to beda fotki :) Tylko uwaga! Na niektorych jestem i ja (przypadek), radze wiec porzadnym antywirusem je zeskanowac, nawet skaner on line, bo ja dzialam na kompy jak wirus :D w najlepszym przypadku sie wieszaja :ryk: wiec... mozna te fotki razem ze mna umiescic na miau, ale ogladacie na wlasna odpowiedzialnosc :ryk: zeby nie bylo " a nie mowilam " :ryk:

Ja te foty dostalam dopiero w nocy, nie pytaj czemu, bo nie wiem 8O
Teraz dopiero do domu wrocilam, zaraz powstawiam :mrgreen:
A mialam sie wlasnie pytac, czy moge te z Toba wstawic na wata :mrgreen: :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lut 09, 2011 14:21 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

mozesz :wink: uprzedzalam, zeby nie bylo :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 09, 2011 15:07 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Szlapek vel Zuzu rozplywa sie podczas miziania :1luvu:
Obrazek

Czorcik nadal walczy z grzybem :roll:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Euforia Eustaszka :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Z Ozzinkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro lut 09, 2011 15:09 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

oj, ta pozycja Eustaszka mnie rozbroila :1luvu: taki wyluzowany i zadowolony :1luvu: jak niewiele kotu potrzeba do szczescia :1luvu:
Ozzinek mizial sie jak za dawnych czasow, widac, ze czul sie znakomicie :ok:

Kociara82

Post » Śro lut 09, 2011 15:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Justa&Zwierzaki pisze:
peate pisze:a jak tam miłość Królewny i Czorta? :) nadal kwitnie?

Ba , jeszcze jeszcze wieksza , jak Czort nie ma ochoty na leki , kapiele lecznicze itp to prawie od razu zmyka do Bony i to niezaleznie gdzie siedzi , czy w wersalce czy w swej ulubionej klatecze a jak bym tylko chciała go wyciagnąć to tak dostane po łapach ze odpuszczam :ryk:

hihi, i pewnie po łapach daje nie tylko Czort :wink:
fajnie, że Królewna już tak dobrze się u Was czuje :)

peate

Od: Czw paź 11, 2007 21:58

Post » Śro lut 09, 2011 16:47 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Caragh pisze:
Kociara82 pisze:jak sie Monia upora, to beda fotki :) Tylko uwaga! Na niektorych jestem i ja (przypadek), radze wiec porzadnym antywirusem je zeskanowac, nawet skaner on line, bo ja dzialam na kompy jak wirus :D w najlepszym przypadku sie wieszaja :ryk: wiec... mozna te fotki razem ze mna umiescic na miau, ale ogladacie na wlasna odpowiedzialnosc :ryk: zeby nie bylo " a nie mowilam " :ryk:

Ja te foty dostalam dopiero w nocy, nie pytaj czemu, bo nie wiem 8O
Teraz dopiero do domu wrocilam, zaraz powstawiam :mrgreen:
A mialam sie wlasnie pytac, czy moge te z Toba wstawic na wata :mrgreen: :mrgreen:

Nie mam pojęcia czemu :roll: Ja te mms y wysłałam wczoraj po godz 15 tej
Dzieki za wstawienie fotek :1luvu:

Była dzis u weta z Myszunią , Eustachym , Czortem , Mankiem i Ryśkiem .
Myszunia znów schudła 300 gr i waże tylko 6.700 gr :( Dostała kolejny antybiotyk i cos jeszcze ( nie pamiętam )
Eustachy dostał dziś dawke przypominająca Zylexis .
Czort tez dostał Zylexis i w piątek i w niedziele powtórka , Insol jeszcze nie dotarł . Bardzo Was proszę o pomoc ...
Maniuś ma od wczoraj problem z kręgosłupem :( i dostał dzis zastrzyk a i do domu leki do ustne , dostał tez Zylexis i w piątek i niedziele powtórka .
A Rysiu został dziś wykastrowany bo juz pachniało nam :wink: W piątek dostanie Zylexis i w niedziele i w wtorek tez .

Bardzo chce podziekować Komitetowi Pomocy dla Zwierząt za puszki dla Zwierzat :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo Was proszę pamiętajmy o nich , oni maja tak wiele zwierząt , tak wielu pomagają , moim tez .... a teraz jest czas rozliczeń z 1 % podatku , może im go damy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lut 10, 2011 9:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Zdjęcie Zuzu obłędne, uwielbiam jak kotek sobie koniuszek języka wysunie i tak sobie leży :D
Wygląda to obłędnie :mrgreen:

Eustachy jest piękny, duże koty mają w sobie to "coś", moja mama się śmieje, że jak Iro czasem się na Niej ułoży (np. na brzuchu lub klatce piersiowej), to wie co to jest- "coś, co nie pozwala zaczerpnąć dużo powietrza" :ryk:

:ok: za futrzaczki
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw lut 10, 2011 20:57 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

sluchajcie! potrzebujemy dla Matyldzi obroze z feromonami kocimi, zeby spokojniej zniosla podroz do W-wy! Mozna to podobno zdobyc na allegro, czy ktos moglby tam poszperac? Pomozmy tej niezwykle wrazliwej, delikatnej kociej arystokratce :ok:

Kociara82

Post » Czw lut 10, 2011 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw lut 10, 2011 21:01 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

tak, chyba o te -kropeczce- chodzilo. :ok:

Kociara82

Post » Czw lut 10, 2011 21:03 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

ja ze swojej strony 10 zl na pewno bede mogla przeznaczyc na ten cel, ale dopiero pod koniec miesiaca, bo teraz juz u mnie krucho bardzo z kasa, szarpnelam sie na maly prezencik dla Matyldzi :ok:

Kociara82

Post » Czw lut 10, 2011 21:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Tak przelotem jeszcze, uzależnienie daje o sobie znać :ryk: :ryk:

Caragh to dokładnie ta obroża, o którą mi chodziło, także wielkie dzięki za pomoc :1luvu:

Kociaro przeleje Ci $$$ na obrożę, a Ty ją zamów, to Ci jakieś piwko postawię jak będę w Tychach :mrgreen:

Mrusie trzymać się cieplutko :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Czw lut 10, 2011 21:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

:ryk: :ryk: za Toba ciezko nadazyc, wariatka, ale takich ludzi lubie najbardziej :ok:

co do piwa... przyjedz do Tychow, a postawie ci caly browar :D

Kociara82

Post » Czw lut 10, 2011 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Browar????
To chyba kanalizację zapcham w Tychach, jak się tak opiję :ryk:

Robię przelew, jutro kaska będzie u Ciebie :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Post » Czw lut 10, 2011 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

z kanalizacja to juz nie moj problem :D

a co do twojego miaukoholizmu... hehehe, niestety... to forum jest niebezpieczne, wciaga jak chodzenie po bagnach :ryk: uzaleznia :ryk:
jak ty wytrzymasz te pare dni wolnego bez miau? 8O 8O :ryk: :ryk: ale jak juz pewnie zauwazylas, chyba kazdy z nas tu jest miaukoholikiem, wiec witamy w klubie :ryk:

Kociara82

[poprzednia][następna]