OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 3:41 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

ASK@ pisze:
Gibutkowa pisze:Na siki najlepszy jest UF2000 http://www.ecodor.pl/Verbraucherprodukt ... ta-domowe/ - absolutnie żadnego zapachu, nawet koty nie wyczuwają :) z zasikanej kanapy też wywabiło zapach - bo to rozkłada cząsteczki moczu i odparowuje.

wkleję sobie coby pamiętac i spojrzeć przy okazji.

i to
viewtopic.php?f=1&t=68128
Ja też to muszę sobie wkleić

Foty, foty...

Iwi :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Kiri :1luvu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Markecik z Dwupaczkiem :1luvu:

Bure-bure Bisek, Pikuś i Bianka :1luvu:

I jeszcze :1luvu:

Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 10, 2011 6:39 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!

dzięki Aniu :1luvu:
Patrzeć i podziwiac :mrgreen: prosze
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 10, 2011 9:42 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Ależ ten "mój" Bisek wyrósł. A takie było biedne dziecko specjalnej troski. :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 10, 2011 9:57 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Agneska pisze:Ależ ten "mój" Bisek wyrósł. A takie było biedne dziecko specjalnej troski. :1luvu: :1luvu:

Wyrósł,wypiękniał i doskonale radzi sobie w stadzie.
Nabierze jeszcze sił,poczekamy ile trzeba.
Łapię sie na tym,ze trzęsę sie nad nim jak kwoka. Bisek dziś spał ze mną wtulony w nogi.Po drugiej stronie Kiri (fajnie się razem bawią) a obok na podusi Iwi.Grzecznie pod kołderką.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 10, 2011 11:38 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

ASK@ pisze:
Agneska pisze:Ależ ten "mój" Bisek wyrósł. A takie było biedne dziecko specjalnej troski. :1luvu: :1luvu:

Wyrósł,wypiękniał i doskonale radzi sobie w stadzie.
Nabierze jeszcze sił,poczekamy ile trzeba.
Łapię sie na tym,ze trzęsę sie nad nim jak kwoka. Bisek dziś spał ze mną wtulony w nogi.Po drugiej stronie Kiri (fajnie się razem bawią) a obok na podusi Iwi.Grzecznie pod kołderką.
A nad którym nie?
Śliczny jest chłopyś, to fakt! :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 10, 2011 20:04 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Przepraszam za OT, ale dziewczyna z Otwocka szuka pomocy, tutaj :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=57504&start=510 (ostatni post na stronie) :(
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Czw lut 10, 2011 20:34 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Koty przepiękne. :kotek:

Iwi słodziutka, ale lubię takie kotki, co sobie na plecach leżakują w łóżku. :D
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Czw lut 10, 2011 20:35 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Obrazek

Czytam i czytam i dopiero teraz zauwazyłam, że Bisek jest marmurkowy :oops: :1luvu: :1luvu:
Gapa ze mnie...

Pieknieje chłopak.
A kwoktanie nad najbiedniejszym "dzieciakiem" to normalne :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt lut 11, 2011 7:58 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

U nas tradycyjnie popłoch. Bisek od weta dostał leki. Mamy odstawić nifuroksazyd tylko brać to. Reszta dostała na odrobaczenie (wcześniej tabletek dla wszystkich zabrakło). Podawanie w domu wywołało lekkawy a nawet bardziej niż lekkawy popłoch. Rudzik wziął dobrowolnie :mrgreen: tabletkę i nawet ją połknął. Tylko Bisek wydał go gdzie wypluł. Teraz to ja nawet dłużej na kota spojrzeć nie mogę bo czmycha profilaktycznie.
Po chwilowym uspokojeniu i radości ze zmniejszenia stada ,zaczęły znów lać siebie i lać po kątach. Tylko teraz dla odmiany dziewuchy przodują. Szczęście,że nie wpadły na pomysł perfumowania mieszkania .
Kiri leje Biankę, Iwi leje Bianke i resztę, Kiri i Iwi leją siebie na wzajem. Puch kobiecy fruwa wszędzie a chłopaki schrzaniają w dziury. Bianusi mi szkoda. Zaczęła sie zmieniać po troszku a tu takie manta kilka razy dziennie.Ale dzielna dziewunia potrafi pazurem przylać.
Obrazek

ASK@

Post » Pt lut 11, 2011 11:36 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Bisek kabel!? :roll:

Dziewuchy, nie lać się! Toż to wstyd i poruta! :twisted: :twisted: :twisted:
Biedna Bianusia... :(
Obrazek

hanelka

Post » Sob lut 12, 2011 6:45 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Jak wieje dzisiaj,strasznie zimno :cry: . Dzikuny w małej ilości się stawiły.Dałam jednak całe gorące i dużo suchego.Biedne te zwierzaki bardzo.
Dziś dobry ranek bo Biance udało sie podac prawie całe odrobaczenie.Prawie ale i tak cieszy. To spryciara wielka.
Iwunia nieodmiennie przytulak i gaduła. Potrafi tym umęczyć. Przepuklinka jakby większa.
Kiri robi sie taka sama.Choć nie taka rozmowna.Tylko an kocach by spała.
Bisek bawi sie z każdym kotem i do każdego przytula.Pogaduje i ucieka na mój widok.
Bianeczka zalękniona bo dwie małpy ja zaczepiaja.Do TZ idzie i daje sie głaskać.Wykłada brzuszek i anwet na łóżko wskakuje.A ja to ja :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 12, 2011 11:32 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

ASK@ pisze:A ja to ja :mrgreen:
:mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Sob lut 12, 2011 23:02 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

Dobre modlitwy i światełko dal kocinki Konduktorki poprosze kochane moje. Odeszła dzis w mojej obecności.3 miesięczny dzieciak, gdzie całe życie przed nia.Kilka dni temu odszedł jej brat.Widac smutno mu było za TM samemu.
Brykajcie szczęśliwe za TM
Agneska przytulam mocno :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Sob lut 12, 2011 23:04 Re: OTW3-samotność tymczasa:(czekając na DOM!nowe foty s.37

ASK@ pisze:Dobre modlitwy i światełko dal kocinki Konduktorki poprosze kochane moje. Odeszła dzis w mojej obecności.3 miesięczny dzieciak, gdzie całe życie przed nia.Kilka dni temu odszedł jej brat.Widac smutno mu było za TM samemu.
Brykajcie szczęśliwe za TM
Agneska przytulam mocno :1luvu:

O Boże :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]