Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justynka1989 pisze:....kotka Fifi już dorosła jak by nie była dorosła to by cieczki nie miała łosiu!!!. zalogowałam się tu tylko dla tego ze ktoś doradził ze można się u czegoś dowiedzieć o kotach!!! więcej już się tu nie pojawia bo poziom waszej kultury jest co najmniej niski.
tak to właśnie jest jak się szuka pomocy a ludzi zamiast coś doradzić to tylko rzucają się z pyskiem...
justynka1989 pisze:kotka Fifi już dorosła jak by nie była dorosła to by cieczki nie miała łosiu!!!.
justynka1989 pisze:więcej już się tu nie pojawia bo poziom waszej kultury jest co najmniej niski.
justynka1989 pisze:zalogowałam się tu tylko dla tego ze ktoś doradził ze można się u czegoś dowiedzieć o kotach!!!
justynka1989 pisze:a weterynarz wie o wszystkim bo jest pod jego stałym nadzorem
renatab pisze:justynka1989 pisze:a weterynarz wie o wszystkim bo jest pod jego stałym nadzorem
Justynka ty zmień weta,bo jeśli nie potrafił zmierzyć kotu temperatury,to myślisz ,że wie co to ciąża
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Liczę ,że zajrzysz
Edzina pisze: Na szczęście wszystko zwróciła.
Nie bardzo wiem jakiej rady oczekiwałaś, bo przecież nikt nie powie co masz podawać i jak leczyć. Na pewno w przypadku zatruć dobre są wymioty, albo poślizg w drugą stronę, żeby kot się jak najszybciej tego pozbył. Jeśli ma biegunkę - trzeba nawadniać i poić np. ze strzykawki, a najlepiej żeby wet podał kroplówkę.
Ciekawe, że rady nie potrzebowałaś, kiedy przyszedł Ci głupi pomysł posiadania małych kociaczków. Oooooo! Tu już działałaś z premedytacją i wielkim doświadczeniem.![]()
Dzięki za chęć dostarczenia nam kolejnych bezdomnych persów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Niushonok i 215 gości