Cameo pisze:Pies, to pies - nawet jak jest dwa razy mniejszy. Mam dylemat...
Weeeez widzialas kiedys na zywo to malenstwo?
Moderator: Estraven
Cameo pisze:Pies, to pies - nawet jak jest dwa razy mniejszy. Mam dylemat...
margaretka2002 pisze:Cameo pisze:Pies, to pies - nawet jak jest dwa razy mniejszy. Mam dylemat...
Weeeez widzialas kiedys na zywo to malenstwo?Jak znam zycie, to ucieknie gdzie pieprz rosnie.

sa ogromne Cameo pisze:Wczoraj spsikałam ją Imaverolem, a dzisiaj będzie pranie w delikatnym szamponie (niech skóra trochę odpocznie) Już widać poprawę. Nie ma tony kudłów na sprzęcie, a to może oznaczać, że kot coraz mniej się drapie. Mam Clotrimazolum, Lamisilatt i Betaglukan po Mambie - chyba mogę jej podawać, razem z Imaverolem?

fajnie to wygląda, bo przybiera przy tym różne, a czasem śmieszne pozy. W tej chwili obie panienki śpią w bliskiej odległości - Torina na pufie, a Fela na półce, tuż obok. Ale Feliś nie jest zbyt pobłażliwy, jak Torina do niej podejdzie to dostanie z liścia Cameo pisze:Wczoraj spsikałam ją Imaverolem, a dzisiaj będzie pranie w delikatnym szamponie (niech skóra trochę odpocznie) Już widać poprawę. Nie ma tony kudłów na sprzęcie, a to może oznaczać, że kot coraz mniej się drapie. Mam Clotrimazolum, Lamisilatt i Betaglukan po Mambie - chyba mogę jej podawać, razem z Imaverolem?

Cameo pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, Google [Bot] i 79 gości