w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 20:02 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Gdynia to też moje miasto :)
:ok: za przeprowadzkę!
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Śro lut 09, 2011 15:42 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Sarayu pisze:Gdynia to też moje miasto :)

Hahaha, Was też będę nękać i mimać Schatzi w nocha :mrgreen:
A tak serio to jak już się przeprowadzę trzeba by było chyba jakąś parapetówę zrobić, prawda? :ryk:

Od wczoraj mam kotkę4,5 miesiąca. Złapana na sterylkę, ale jest chora i miziasta i szkoda ją wypuszczać. Dostaje od wczoraj Synergal i Gentamycynę i jest duuuuża poprawa. Oczywiście zgodnie z moim ostatnim szczęściem jest... czarno biała:) To już trzeci czarno biały tymczas jaki teraz u mnie mieszka, ale mam jeszcze 2 biało czarne :mrgreen:

Kora najprawdopodobniej zamieszka u mojej znajomej. Cieszę się, bo to kotka półdzika, a tam będzie mieć święty spokój. Trzymajcie kciuki.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro lut 09, 2011 18:15 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

To ja juz wpraszam sie na parapetowke :D jutro rano przyjde to poznam nowa kicie
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Śro lut 09, 2011 18:27 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

kagome19 pisze:To ja juz wpraszam sie na parapetowke :D jutro rano przyjde to poznam nowa kicie

Ty dostaniesz specjalne, oficjalne zaproszenie:)
Już się nie mogę doczekać aż przyjdziesz :mrgreen:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Czw lut 10, 2011 11:30 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

ifciastu pisze:
Sarayu pisze:Gdynia to też moje miasto :)

Hahaha, Was też będę nękać i mimać Schatzi w nocha :mrgreen:
Ifciastu, po cichu trochę na to liczyliśmy! Cieszymy się że sprowadzacie się do Trójmiasta. Może i ja się jakoś dzięki temu bardziej wciągnę w pomoc kotom. :wink:
Czekamy na wieści jak mieszkanko. I gdzie przede wszystkim! I kciuki! :ok:
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Post » Czw lut 10, 2011 19:03 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Czyli przeprowadzamy się. Mamy mieszkanie, teraz tylko wszystko trzeba zaplanować Troszkę się obawiam o Toffika, ale mam nadzieję, że się odnajdzie.. Ale wiem, że się biedak będzie stresował... No ale co robić, jak mus to mus!

ifciastu

Post » Czw lut 10, 2011 19:12 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Super! Poprosimy szczegóły! Gdzie? Kiedy? :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Post » Czw lut 10, 2011 19:39 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

To gdzie to mieszkanko? :mrgreen: :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob lut 12, 2011 17:29 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Gdzie i kidy to jeszcze tajemnica, dopóki wszystkiego nie poustalamy :mrgreen:

Tyle nie opowiadałam o kotach, że się nazbierało.
Przede wszystkim nie pisałam o Pusi i Filusiu, które mieliśmy pod opieką, ale koty już są w domu, tylko musi je zaakceptować kotka rezydentka jedenastoletnia, więc póki co pozostaje trzymanie kciuków.
Oto piękne kocidła:
Filuś:
Obrazek
Pusia:
Obrazek
Obrazek

Ponadto nie wstawiałam jeszcze zdjęć koteczki Lary, którą złapałam na sterylkę, ale jej nie wypuściłam, bo jest miziulek i jest chora.Niestety mam tylko jedną fotkę, bo kotka strasznie się mizia i ciężko ją sfotografować.
Obrazek

Nowe zdjęcia Czarnej:
Obrazek
Obrazek

I nowe fotki Chapi:
Obrazek
Obrazek

I wiadomość dnia, Chapi i Kora będą miały od poniedziałku nową Dużą, w dodatku do tej Dużej jadą razem!!!

ifciastu

Post » Sob lut 12, 2011 21:52 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Czarna i Lora wyglądają jak mamusia i córeczka :)
A Toffiś to tatuś, a Fuksik to mniejszy synek :mrgreen:
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Sob lut 12, 2011 21:58 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Piękne :love: :love: :love:
Kciuki za akceptację Pusi i Filusia w nowym domku :ok: :ok: :ok:
Chapi bardzo mi przypomina znajomego kocurka :1luvu:
A na co Lara śliczniusia jest chora? Katarek?
Obrazek

bulba

Post » Sob lut 12, 2011 22:48 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Lara się giluni i ma chore oczka.
Leczymy ją, dostaje teraz Betamox, bo na Synergalu była lekka poprawa a potem bum i wielkie pogorszenie.
Do oczu dostaje Gentamycynę.

Kasa w portfelu już się kończy, więc gdyby ktoś chciał nas wesprzeć karmą,żwirkiem, bazarkiem,albo kasą na szczepienie dla Fuksa byłoby cudownie...

Do adopcji jest 5 szczeniąt. Zapomniałam o tym. Zdjęcia na pierwszej stronie.Potrzebne są pieniążki na szczepienia dla maluszków i na leczenie dla mamusi.

Zaktualizowałam pierwsze posty!

ifciastu

Post » Nie lut 13, 2011 9:13 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Trzymajcie bardzo mocno kciuki, bo może Lara ma dom, w dodatku zaprzyjaźniony. Ale to takie być może :mrgreen:
Za to Chapi i Kora jadą już jutro!!!

ifciastu

Post » Nie lut 13, 2011 9:15 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

Ogromniaste :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Nie lut 13, 2011 10:02 Re: W kolejce po miłość, czyli malborskie biedy czekające na cud

:ok:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]