Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Dzisiaj kociątko wbiło mi kieł w ramię rzutem szybkim i niezwykle bolesnym![]()
Wybaczam mu po chrześcijańsku albowiem sama chciałam...
Jak można śpiącego głeboko kota zawinąć sobie w raniona [bo leżał mi na trasie wyjścia z wnęki..] wycałować prosto w paszczę, włożyć rzeczoną paszczę wprost w zarośla na mojej głowie, rozjechać brzuszek mordą prawie na wylot i... nie oczekiwać nic w zamian![]()
No to w zamian Książe Pan jak mnie dziabnął .... to pożałowałam, że się budziłam - mam za swoje![]()
babajaga pisze:Dość późno się zjawiam ale muszę powiedzieć, ze gdyby ktoś mnie pocałował prosto w mordę i próbował orać nosem brzuch o czwartej czterdzieści pięć to dostałby z liścia jak nic. A może nawet z pięści
shira3 pisze:babajaga pisze:Dość późno się zjawiam ale muszę powiedzieć, ze gdyby ktoś mnie pocałował prosto w mordę i próbował orać nosem brzuch o czwartej czterdzieści pięć to dostałby z liścia jak nic. A może nawet z pięści
A może nawet zostałby przeze mnie ugryziony
babajaga pisze:Dość późno się zjawiam ale muszę powiedzieć, ze gdyby ktoś mnie pocałował prosto w mordę i próbował orać nosem brzuch o czwartej czterdzieści pięć to dostałby z liścia jak nic. A może nawet z pięści
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 67 gości