KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 09, 2011 16:09 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Jest przepiękna i przesympatyczna.Ma taki śliczny pysio.Oby jak najprędzej znalazła się już w swoim stałym domku,a to już tylko zależy od nas,ludzi dobrej woli i kochających zwierzęta.Pomóżmy Misi,ona nas potrzebuje. :kitty: :ok:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Śro lut 09, 2011 18:34 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

:?: :?: :?:
Cypisek pomyś ,wymyśl.
Do Poznania,do Włocławka (tam mała moze spokojnie poczekać) czy w okolice Płocka należałoby mała dostarczyć.
Chyba Poznań najblizej i najszybciej.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lut 09, 2011 18:53 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

elmi pisze:
ASK@ pisze:cisza okrutna :cry:
Wszędzie wieści rozesłane.Czy ktoś może pomóc??

cisza, no cisza, bo próbuję coś zrobić :wink: czekam na odpowiedź od bardzo zapracowanej koleżanki ze Szczecina, która w ten piątek ma przyjechac do Warszawy. I jeszcze pytanie: kicia będzie w transporterku, prawda? i czy ktoś do Szczecina mógłby ją dowieźć?

Zadzwoniła elemi :1luvu: z hodowlanego :wink: . Kolezanka jutro jedzie ze Szczecina do W-wy ok.22,44. Moze zabrac kotke. Tylko do Szczecina ktoś musi ją dostarczyc.W stolicy będzie o koszmarnie wczesnej godzinie. Docelowo koleżanka jedzie do Natolina i kota moze poczekac tam na odbiór.
Podam nr telefonu elemi,tylko prosze do mnie zadzwonic.
Nie znam do cypiska.
Hanelka i Agneska s a na razie nie osiągalne.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 09, 2011 20:01 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

:mrgreen: Mówiłam ,że Misiaczek nie na darmo miała dobry humor dzisiaj.!!
Dostarczę Miśkę do Szczecina, s p o k o . Jeśli nie osobiście to ktoś inny. W każdym razie jak nic się nie zmieni Miśka wyrusza do Warszawy.!!! :mrgreen:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro lut 09, 2011 20:02 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

cypisek pisze::mrgreen: Mówiłam ,że Misiaczek nie na darmo miała dobry humor dzisiaj.!!
Dostarczę Miśkę do Szczecina, s p o k o . Jeśli nie osobiście to ktoś inny. W każdym razie jak nic się nie zmieni Miśka wyrusza do Warszawy.!!! :mrgreen:

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Śro lut 09, 2011 21:36 Re: >)MISIA ma DT!!!-PILNIE TRANSPORT ŚWINOUJŚCIE -WARSZAWA !!

Misiaczek czuła ,że coś się zmienia...w jej życiu.!!! Myła się bardzo zawzięcie. Rano ją zabieram ze schronu.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Śro lut 09, 2011 22:41 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

Misiulek kochany! :ok: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw lut 10, 2011 6:41 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

śliczna jest :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lut 10, 2011 7:11 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

Wreszcie skończy się gehenna oczekiwania i niepewności.Chwała wszystkim Wam,ludziom dobrej woli.Jeszcze jedna uratowana,zbłąkana dusza osiągnie spokój. :ok: :kotek:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Czw lut 10, 2011 9:40 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

Elmi odbierze Misiaka jutro rano, przetrzyma parę godzin, a ja będę miała dostawę :wink: po południu.

Cypisku, czy wiesz jak ona sobie radziła z innymi kotami? Zrobię jej testy FIV/FELV i jeśli wyniki będą ujemne, to będzie z moim stadkiem. Czy wiadomo coś może o szczepieniu czy odrobaczeniu i sterylce? Czy to do zrobienia już na miejscu?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lut 10, 2011 9:49 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

o matko jak strasznie się cieszę, że znalazł się wreszcie transport!!!! :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lut 10, 2011 11:40 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

To za Dostawę! :ok:
I Dostawców! :ok:
Uffffff...
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 10, 2011 13:54 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

Agneska pisze:Elmi odbierze Misiaka jutro rano, przetrzyma parę godzin, a ja będę miała dostawę :wink: po południu.

Cypisku, czy wiesz jak ona sobie radziła z innymi kotami? Zrobię jej testy FIV/FELV i jeśli wyniki będą ujemne, to będzie z moim stadkiem. Czy wiadomo coś może o szczepieniu czy odrobaczeniu i sterylce? Czy to do zrobienia już na miejscu?

Misiaczek jest wysterylizowana. Z innymi kotami dogaduje się dobrze, sama tam coś pyskuje do nich. Zauważyłam ,że woli suche, oczywiście standard wędlinka. Co do szczepień ,to nie wiem ,żadnej książeczki nie ma .Dowiedziałam się ,że na początku jeździli z nią do weta bo miała coś z dziąsełkami. Ogólnie jest tłuściutka ,mizialska, brana na ręcę coś tam burczy,ale nie drapie , nie gryzie, przytuli się i jest zadowolona. Wiadomo ,że testy to podstawa dołączenia kota do innych.Będę trzymała ogromnie kciuki za Misiaczka. Za Chmurkę pomogły!!!oby i jej się wszystko ułożyło. :ok: Ze Świnoujścia wyruszamy 17.15. Tam odbierze ją Pixia i zawiezie na wywiad do Polskiego Radia Szczecin. :wink: [.tam pracuje Marta , która Misiaczka będzie wiozła do Warszawy]
Obrazek

cypisek

Post » Czw lut 10, 2011 13:56 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

Robi dziewczynka medialną karierę :wink:
Obrazek

hanelka

Post » Czw lut 10, 2011 14:09 Re: >)MISIA ma DT!!!- JUTRO WYRUSZA DO WARSZAWY!!!

hanelka pisze:Robi dziewczynka medialną karierę :wink:

W Warszawie też odwiedzi Radio. :mrgreen:
Ależ medialny tymczas mi się trafił. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]