Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Super...
A ja nie moge oprzeć się napisania Wam powodu oddania kota do schronu...
Rozmowa:
Chce oddać kota
dlaczego?
bo niszczy
co i kiedy? nie da sie naprawde nic zrobic?
kanape
gryzie i sika na nią?
nie,leży
Liwia_ pisze:O matko, co to za kot?
Liwia_ pisze:Pięknie... Teoretycznie to powinien być w schronisku najlepszy czas, najmniej kotów.
mar9 pisze:ludzka głupota nie zna granictylko dlaczego za tą głupotę płacą koty...
justyna8585 pisze:Słuchajcie, te 2 oosbno oddane koty nic nie jedzą-naprawde nic...
Jeden od środy,a drugi od czwartku,jutro miały byc wypuszczone z klatki,poprosiłam Justyne o czas do niedzieli,nie wiem,czy sie zgodzi.Ona mówi,że tak klatka na nich działa i jak sie wypuści,to zaczną jeść...
Dla nich DT= życie
justyna8585 pisze:justyna8585 pisze:Słuchajcie, te 2 oosbno oddane koty nic nie jedzą-naprawde nic...
Jeden od środy,a drugi od czwartku,jutro miały byc wypuszczone z klatki,poprosiłam Justyne o czas do niedzieli,nie wiem,czy sie zgodzi.Ona mówi,że tak klatka na nich działa i jak sie wypuści,to zaczną jeść...
Dla nich DT= życie
juz za pózno
justyna8585 pisze:justyna8585 pisze:Słuchajcie, te 2 oosbno oddane koty nic nie jedzą-naprawde nic...
Dla nich DT= życie
juz za pózno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Wojtek i 45 gości