Moderator: Moderatorzy
gosiaa pisze:A rodzinka szczęśliwie zsiądzie do kolacji w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku![]()
no szlag jasny trafia...
gosiaa pisze:A rodzinka szczęśliwie zsiądzie do kolacji w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku![]()
no szlag jasny trafia...
J.D. pisze:kapsułki beta glukanu firmy Laboratoria natury zawierają 250mg czystego beta glukanu.Taka uderżeniowa dawka każdego dnia pozwoli mu przetrwać.Jeśli bedzie dalej teoretyzować,rozpisywać się co może być a nie musi to znowu kolejny zwierzak zginie dlatego,że zamiast działać forum dyskutuje.Zabierzcie a potem róbcie wszystko aby przetrwał.
magdaradek pisze:słuchajcie psiak już w nowym domu![]()
podobno super dom się zgłosił. Z Pabianic.
magdaradek pisze:kurde mieli ci ludzie psa przez 3 miesiace i nie wiedzieli jaka płeć??
atla pisze:magdaradek pisze:![]()
![]()
rany! jak można było się nie zorientować??? u psa... przecież to na odległość widać...
Georg-inia pisze:etam, jak mi Emmę podrzucili pod drzwi to przez cały wieczór i ranek myślałam, że to chłopak![]()
Georg-inia pisze:atla pisze:magdaradek pisze:![]()
![]()
rany! jak można było się nie zorientować??? u psa... przecież to na odległość widać...
etam, jak mi Emmę podrzucili pod drzwi to przez cały wieczór i ranek myślałam, że to chłopak![]()
Ten dom, co wziął sunię, jest od "moich dziewczyn" ze szkoły - 15 minut po tym, jak psinka trafiła do sklepu zadzwoniła moja koleżanka z grupy, że mają w lecznicy wet "zapotrzebowanie" na małego psiaka. Wczoraj rozmawiałam z Iwoną przez telefon, powiedziała, że dom był w sklepie i zdecydował się na sunię, mimo że początkowo miał być chłopczyk. Tak więc mała ma swój domek już na zawsze. I to dobry domek, bo gdyby taki nie był - dziewczyny by nie szukały szczeniaczka dla niego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości