zaprosiłam na nasz watek duża perełki-mam nadzieję że sie pokaże.
Perełka to śliczna kicia i już się podobno powoli integruje z Gwiazdeczką..
Gwiazeczka to szczególnie mi bliska kicia bo miałam ją wziąć na tymczas(paluszka),ale szczesliwie znalazła wtedy dom u Oli własnie.
Carlito jada tylko i wyłącznie mięcho i nie życzy sobie zadnych tam innych świństw
strzykawka do pysia też go mocno wkurza,ale nic to-znajdziemy inny sposób na podanie proszku
Luna w sobotę jedzie do DS!
DS się w Lunie zakochał i nie ma inaczej
Sz.Kocie-co ja Ci mam wziąć od weta w sprawie Luny?
bo ja ją zaszczepię-czyli bedzie w książeczce ze jest zaszczepiona,ale historii leczenia to u mnie nie ma bo Luna nie była leczona przez moją wet.-ona przyjechała do mnie z lekami które podałam wg.instrukcji,odczekuję 10dni bo jest zdrowa i szczepię.To wszystko z mojej str.także jakąś historie leczenia musisz chyba dostać od poprzedniego weta(tam ze szpitalika gdzie była.)
Melcia coś nie ma farta-jeden domek myśli ale watpię, drugi domek się nie odezwał a trzeci domek miał wypadek sam.więc myśli o kiciu musi odłożyć na nie wiadomo kiedy.
Tym sposobem Melcia wpędzi nam sie w lata-oby zdązyć przed wysypem kociaków
Ślepaczek nie przyjechał czyli stąd wniosek że znalazł dom.
Powoli musze opracować plan pryskania drzew bo teraz pora przeciwko szarej zgniliżnie,i też przeciwko wylęgnięciu się larw które mogły przezimowac na drzewach.
jak tylko będzie dłuższy + to trzeba być gotowym do boju
w sobotę Promyś będzie miał odwiedziny-ciekawe jak się Księciunio spodoba
Bianka i Kocie-dziekuję bardzo za zamieszczenie fotek