Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Ale by było fajnie, gdyby wszyscy podejmowali decyzje tak odpowiedzialnie
annahelena pisze:Dorotko specjalnie dla Was zdam relację fotograficzną. Jeszcze tylko chwila, jeszcze momencik....![]()
Strach ustępuje miejsca nadziei, że jednak będzie o.k. Zwłaszcza, że gdzieś tam daleko są ludzie, którzy umieją się dzielić i zaufali mi, tak po prostu.
Musi być dobrze, nie ma innej opcji.
MalgWroclaw dla mnie każde życie czy to ludzkie, czy zwierzęcia jest bezcenne.
Może dlatego już od ponad 15 lat jestem wegetarianką. Nie umiem ocalić całego świata, ale chociaż ten jeden mały skrawek kociego.
annahelena pisze:W oczekiwaniu na przesyłkę od Irlandzkiej myszki zrobiłam legowisko. Czytam forum i wiem, że kot może je totalnie olać i spać na mojej głowieale jakoś musiałam coś dać od siebie, a że kasowo bardzo krucho to zamiast kupić zrobiłam.
Może nie jest cudny, wytworny, elegancki, ale co się nad nim napracowałam to moje.![]()
Nie mam maszyny, więc wszystko musiałam szyć ręcznie. No i wyszedł trochę krzywy.
Tak myślę czy by nie zrobić dodatkowej poduszki. Bo jest dość głęboki. Taką dodatkową z polaru.
annahelena pisze:Dorotko czekam z niecierpliwością na listonosza. Facet nawet nie wie jak bardzo pragnę jego wizyty jeszcze w tym tygodniu.![]()
![]()
Po cichu liczę, że ten weekend będzie jednym z fajniejszych. To czekanie tak się dłuży....
Nawet mąż fan rybek w puszce jak tylko wchodzi do domu to pierwsze co się pyta "I co przyszło już?"![]()
Dziś jadę do miasta kupic żwirek i suchą karmę. Nrazie zostane przy niebieskim Benku, bo taki jest używany w schronisku.
Karmę suchą to jeszcze nie wiem. W kocim ABC jest tabele i wychodzi na to, że mam raczej zwracać uwagę na te droższe: Royal Canin, Purina, Iams.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Lifter i 43 gości